Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Řidič vozu BMW nezvládl na dálnici D5 předjíždění kamionu, narazil zezadu do návěsu a sešrotoval si předek auta

Se sešrotovanou přední částí zaraženou pod návěs kamionu skončilo vozidlo značky BMW, které havarovalo na dálnici D5. Nehoda se stala na úrovni obce Volduchy na Rokycansku. Dva mladí lidé jedoucí v osobním automobilu skončili v péči záchranářů. Z proražené nádrže kamionu uniklo 100 litrů nafty.

Nehoda se stala ve čtvrtek hodinu před půlnocí. „Na 56. kilometru dálnice D5 ve směru jízdy na Rozvadov šestadvacetiletý řidič osobního vozidla tovární značky BMW jel zařazen v levém jízdním pruhu. Při přejíždění do pravého jízdního pruhu neodhadl dostatečnou vzdálenost za nákladní jízdní soupravou tahače Volvo s návěsem, který jel před ním. Přední částí vozidlo BMW narazilo do zadní části návěsu,“ popsala nehodu mluvčí policie Dagmar Brožová.

Ve vozidle BMW cestovala na předním sedadle ještě dvacetiletá spolujezdkyně. Alkohol byl u obou řidičů vyloučen dechovou zkouškou. „Řidiče osobního automobilu i jeho spolujezdkyni záchranáři s lehčími zraněními transportovali do Rokycanské nemocnice,“ doplnila mluvčí záchranné služby Mária Svobodová. Při dopravní nehodě došlo ke škodě na vozidle BMW ve výši 150 tisíc korun, na návěsu vznikla škoda 50 tisíc korun. Při nehodě došlo u kamionu k poškození jedné z palivových nádrží a úniku asi 100l nafty.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje

Štítky nehoda na D5, řidič BMW, náraz do kamionu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič vozu BMW nezvládl na dálnici D5 předjíždění kamionu, narazil zezadu do návěsu a sešrotoval si předek auta  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.