Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Mladík s jaguarem vylétl ze silnice, další řidič dostal smyk až utrhl kolo, auto pak zamkl a odešel

Havárií v příkopu zakončil svou jízdu dvaadvacetiletý muž, který na silnici poblíž Dobřan nezvládl řízení. Při nehodě utrhl kolo luxusního jaguaru a sám utrpěl lehčí zranění. Obdobně dopadl i řidič vozu Peugeot 407, který dostal smyk až mu ulétlo levé přední kolo. Po nehodě však z místa odešel. Policisté teď po šoférovi pátrají.

„Řidič jel s vozidlem Jaguar ve směru od Dobřan na Šlovice. Z dosud nezjištěných příčin vjel na pravou krajnici a následně havaroval do pravého silničního příkopu. Dechová zkouška u řidiče vyloučila požití alkoholu,“ popsala policejní mluvčí Eva Červenková. „Dvaadvacetiletý muž utrpěl po nehodě lehčí zranění a byl transportován do Stodské nemocnice,“ doplnila mluvčí krajské záchranky Mária Svobodová.

Nehodou se nadále zabývají dopravní policisté, kteří zároveň vyšetřují i událost, ke které došlo na silnici ve směru jízdy od Plané na Tachov. „Neznámý řidič vozidla Peugeot 407 podle dosud zjištěných informací po projetí pravotočivé zatáčky uvedl vozidlo do smyku a střetl se se svodidly nejprve po levé straně a následně po pravé straně. V důsledku toho došlo k utržení levého předního kola vozidla,“ informovala policistka Iva Vršecká.

Řidič vozu poté auto uzamkl a z místa odešel. Policisté se proto obrací s prosbou na případné svědky, „Policisté žádají občany, kteří by mohli poskytnout informace vedoucí k řádnému prošetření uvedené nehody, aby se jim ozvali na tel.: 974 337 266 nebo 974 337 251. Informace mohou sdělit také na tísňovou linku 158,“ dodala Vršecká.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Plzeňského kraje, Policie ČR

Štítky nehoda, auto mimo vozovku, utržené kolo, jaguar, pátrání po svědcích, odešel od nehody

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík s jaguarem vylétl ze silnice, další řidič dostal smyk až utrhl kolo, auto pak zamkl a odešel  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.