Počasí dnes20 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Dvacetiletý spolujezdec zahynul po nárazu osobního vozu do stromu. Stejně starý řidič je velmi těžce zraněn

Tragédie se stala ve čtvrtek odpoledne u Týnce nedaleko Horažďovic na Klatovsku. Osobní vozidlo tam narazilo do stromu. Na místě zahynul dvacetiletý spolujezdec. Stejně starý řidič utrpěl při nehodě velmi těžké zranění.

Nehoda se stala na silnici II/169. Řidiče vyprostili ze zdemolovaného vozu hasiči. „Záchranáři na místě pečovali o mladého muže, který utrpěl velmi vážná zranění. V bezvědomí ho letecká záchranná sslužba transportovala na oddělení emergency do plzeňské fakultní nemocnice. Druhý muž utrpěl velmi traumatická zranění neslučitelné se životem, kterým na místě podlehl,“ uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

„Dvacetiletý řidič vozidla Seat jel ve směru jízdy od obce Rabí na obec Horažďovice. Podle dosud zjištěných informací vyjel v důsledku vysoké rychlosti vpravo mimo komunikaci, kde narazil do stromu. U zemřelého byla nařízena soudní pitva a u řidiče odběr krve,“ dodala mluvčí policie Iva Vršecká.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje

Štítky smrtelná nehoda, náraz do stromu, těžké zranění, spolujezdec zahynul

Dvacetiletý spolujezdec zahynul po nárazu osobního vozu do stromu. Stejně starý řidič je velmi těžce zraněn  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.