Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Popeláři s rouškami a sběrné dvory zavřené. V Plzni se popelnice vyváží bez omezení

S nasazenými rouškami vyrážejí do služby také popeláři městské společnosti Čistá Plzeň. Rozsah fungování svozové firmy nebyl omezen. Vyvážení odpadových nádob v Plzni je zajištěno v nezměněné podobě. Potvrdil to technický náměstek primátora Plzně Pavel Šindelář (ODS).

„Pro zaměstnance společnosti Čistá Plzeň jsme zajistili nejnutnější ochranné prostředky jako jsou jednorázové roušky, ale přiznám se, že v současné době jich moc není,“ uvedl Pavel Šindelář.  

Město ovšem nechalo v úterý uzavřít až do odvolání sběrné dvory. „Čistá Plzeň také nebude od stejného dne přistavovat velkoobjemové kontejnery na bioodpad na celém území města. Důvodem těchto opatření je omezení shromažďování obyvatel kvůli možné nákaze koronavirem,“ řekla Marie Fialová z tiskového odboru magistrátu.

Zcela uzavřeny jsou sběrné dvory v ulici Úněšovské v Městském obvodě Plzeň 1, v ulici Vejprnické v Městském obvodě Plzeň 3 a v Jateční v Městském obvodě Plzeň 4. Sběrný dvůr v ulici Edvarda Beneše je uzavřen pro fyzické osoby, ale podnikatelé a právnické osoby mohou tento sběrný dvůr využívat v provozních hodinách uvedených na stránkách společnosti Čistá Plzeň.

Ohodnoť článek

Foto MMP

Štítky odvoz odpadků, popelnice, Čistá Plzeň, popeláři, Plzeň, rouška, sběrný dvůr, Pavel Šindelář, ODS, městská část, Edvard Beneš

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Popeláři s rouškami a sběrné dvory zavřené. V Plzni se popelnice vyváží bez omezení  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.