Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Řidič osobáku nedával pozor, vjel do protisměru a čelně se střetl s dalším autem a náklaďákem

Mladý řidič se plně nevěnoval řízení, přejel do protisměru a čelně se střetl se dvěma vozy. Hasiči na místě museli z vraku auta vyprostit jednu zraněnou osobu. Záchranáři do nemocnice následně transportovali dva muže a jednu ženu. Taková je celková bilance úterní ranní nehody mezi obcemi Klatovy a Štěpánovice.

„Řidič vozidla Škoda Octavia narozený v roce 2000 jel ve směru jízdy na obec Štěpánovice, kdy z dosud zjištěných informací se nevěnoval řízení a vyjel vlevo do protisměru. Zde se čelně střetl s protijedoucím vozidlem Opel a následně po odražení čelně narazil do protijedoucího nákladního vozidla Iveco,“ popisuje okolnosti nehody policejní mluvčí Iva Vršecká.

Hasiči museli na místě vyprostit jednu osobu. Sanitky následně tři lehce zraněné účastníky nehody převezly do Klatovské nemocnice. „Záchranáři na místě ošetřili ženu narozenou v roce 1968 a dva muže narozené v roce 2000 a 1990, všichni utrpěli lehčí zranění a byli transportováni do Klatovské nemocnice,“ upřesnila mluvčí záchranky Mária Svobodová„Provedené dechové zkoušky řidičů a řidičky byly negativní. Okolnostmi a příčinou dopravní nehody se policisté nadále zabývají,“ uzavřela Vršecká.

Ohodnoť článek

Foto HZS Plzeňského kraje

Štítky dopravní nehoda, čelní střet, nevěnoval se řízení, nedával pozor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič osobáku nedával pozor, vjel do protisměru a čelně se střetl s dalším autem a náklaďákem  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.