Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Střet kamionu s osobním automobilem ochromil provoz na zasněžené dálnici D5 ve směru na Prahu

, aktualizováno 2. prosince 2023, 20:20

Nehoda, při které se střetl kamion s osobním automobilem, ochromila v sobotu večer provoz na dálnici D5 u Mýta na Rokycansku ve směru jízdy na Prahu. Havárie se stala na 50. kilometru dálnice. Silnice se v místě havárie zasněžená a kluzká.

„Aktuálně jsme uzavřeli dálnici D5 ve směru jízdy na Prahu, kde v úseku 50. km došlo k dopravní nehodě kamionu a osobního vozidla. Objízdná trasa vede na sjezd exit 50 Mýto, zpět na D5 exit 41 Cerhovice. Jezděte s maximální opatrností,“ informuje zatím bez dalších podrobností mluvčí policie Pavla Burešová. Likvidace následků nehody u Mýta může trvat podle odhadů do půlnoci, vyplývá z informací Ředitelství silnic a dálnic (ŘSD). Před nehodou se vytvářejí kolony vozidel. V noci má sněžení podle předpovědi meteorologů sice slábnout, kolem dálnice D5 nyní ale znovu sněží.

Situace v Plzeňském kraji byla dramatická už od sobotního rána. Tehdy havaroval kamion na dálnici D5 u Rokycan, ten se podařilo vyprostit a dálnice je tak opět průjezdná. Další nehoda se stala o několik kilometrů dál i v opačném směru na Rozvadov, kde kamion na 121,9 kilometru dálnice havaroval do příkopu. Nehody kamionů byly i na D5 mezi Plzní a Rozvadovem. Kamiony tam stály v několika kilometrové koloně.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky nehoda na D5, střet kamionu s osobákem, D5

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Střet kamionu s osobním automobilem ochromil provoz na zasněžené dálnici D5 ve směru na Prahu  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.