Počasí dnes23 °C, zítra23 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Drtivý náraz zezadu přišel v okamžiku, kdy si řidička upravovala klimatizaci ve svém autě odstaveném u krajnice

Těžké zranění utrpěla řidička osobního automobilu poté, co do jejího vozidla odstaveného na okraji silnice narazil zezadu nepozorný řidič jiného automobilu. V okamžiku nehody si žena upravovala ve svém vozidle klimatizaci. Na místě zasahoval i vrtulník letecké záchranné služby.

„Nehoda se stala na silnici mezi Draženovem a Klenčím pod Čerchovem na Domažlicku. Šedesátiletá žena utrpěla středně těžká zranění a záchranáři ji při vědomí transportovali vrtulníkem letecké záchranné služby na akutní příjem do plzeňské fakultní nemocnice. Dvaačtyřicetiletý muž z druhého automobilu utrpěl středně těžké zranění a byl transportován do Domažlické nemocnice,“ informovala mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

„Řidička vozidla Volkswagen jedoucí od Klenčí na Draženov zastavila při okraji silnice a chtěla upravit klimatizaci ve vozidle. Měla zapnutá výstražná světla. Zezadu do jejího vozidla narazil řidič vozidla Ford, který nesledoval situaci v silničním provozu před sebou a vozidlo přehlédl. Po nárazu bylo odraženo vozidlo Ford do příkopu a Volkswagen se otočil do protisměru. Dechové zkoušky u řidiče i řidičky byly negativní. Výše škody na obou vozidlech domažličtí dopravní policisté vyčíslili na 690 tisíc korun,“ popsala událost mluvčí policie Dagmar Brožová. 

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje

Štítky střet dvou osobních vozidel, zpravovala si klimatizaci, těžké zranění, letecká záchranná služba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Drtivý náraz zezadu přišel v okamžiku, kdy si řidička upravovala klimatizaci ve svém autě odstaveném u krajnice  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.