Počasí dnes23 °C, zítra23 °C
Pondělí 13. května 2024  |  Svátek má Servác
Bez reklam

Střet dvou kamionů ochromil provoz na dálnici D5 ve směru na Prahu. Dva lidé se při nehodě zranili

Provoz na dálnici D5 ve směru na Prahu ochromila v pátek odpoledne nehoda dvou nákladních automobilů. Vozidla do sebe narazila. Z jednoho automobilu se na vozovku vysypalo větší množství převáženého sypkého nákladu. Dva lidé se při nehodě zranili.

„Z důvodu dopravní nehody nákladních vozidel na dálnici D5, ke které došlo v úseku 105. km ve směru na Prahu, je aktuálně uzavřen v místě události tento jízdní směr. Doprava je odkloněna na Exitu 107 km, napojit se na dálnici D5 je možné na Exitu 100 km,“ informovala mluvčí policie Pavla Burešová.

V péči záchranářů skončili oba řidiči. „Jeden utrpěl lehčí zranění a byl transportován do Stodské nemocnice. Druhý muž byl se středně těžkým zraněním transportován na akutní příjem do plzeňské fakultní nemocnice,“ informovala mluvčí záchranné služby Mária Svobodová. Hasičům se podařilo zprovoznit levý jízdní pruh, aby se mohl alespoň částečně obnovit provoz. Úklid vozovky komplikuje větší množství rozježděné nafty a vysypaného materiálu. „Přestože jsem vyčistili levý pruh, zůstává dálnice uzavřena. Odjet mohla vozidla, která zůstala "uvězněna" v uzavírce. Dokud nebude komunikace řádně uklizena, zůstane provoz uzavřen. Odhad je do 20:00 - 21:00hod," upřesnil mluvčí hasičů Petr Poncar. 

Ohodnoť článek

Foto Hasičský záchranný sbor Plzeňského kraje, Policie ČR

Štítky nehoda na D5, střet dvou kamionů, sražené kamiony, D5

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Střet dvou kamionů ochromil provoz na dálnici D5 ve směru na Prahu. Dva lidé se při nehodě zranili  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.