Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Po roce končí pro motoristy nepříjemné zdržení z důvodu opravy silnice I/27 v úseku Rybnice - Kaznějov

Bez zdržení už mohou opět jezdit motoristé na silnici I/27 na trase mezi Plzní a Plasy. Přesně po roce totiž končí práce na silnici v úseku Rybnice – Kaznějov na severním Plzeňsku. Doprava byla v místě prací vedena kyvadlově pouze jedním jízdním pruhem. Jednalo se o zakázku za 33,6 milionů korun bez DPH.

„V podstatě už pouze dokončovací práce probíhají v rámci stavby Rybnice – Kaznějov na silnici I/27. Stavba samotná byla zahájena už v minulém roce, kdy na vjezdu do obce Rybnice došlo k vybudování nového zpomalovacího ostrůvku a opravě silnice v jeho bezprostředním okolí v délce zhruba 100 m. Během letošního roku pak došlo k opravě komunikace I/27 ve zhruba 2,4 km dlouhém úseku, a to na území obcí Rybnice a Kaznějov,“ informoval Adam Koloušek z týmu komunikace Ředitelství silnici a dálnic ŘSD.

Kromě výměny povrchu vozovky byly součástí stavby také úpravy autobusových zastávek v Kaznějově, úpravy chodníků a veřejného osvětlení. „V současné chvíli už je provoz v řešeném úseku téměř bez omezení. Na místě už zůstává omezení jen v okolí křižovatky Plaské ulice se silnicí II/204, kde je rychlost snížena na maximálně 30 km/h,“ doplnil Adam Koloušek.

Ohodnoť článek

Foto Ředitelství silnic a dálnic ŘSD

Štítky oprava silnice, I/27, Plasy, Rybnice, Kaznějov, severní Plzeňsko, kyvadlový provoz, oprava, silnice, Plzeň, ostrůvek, Ředitelství silnic a dálnic

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po roce končí pro motoristy nepříjemné zdržení z důvodu opravy silnice I/27 v úseku Rybnice - Kaznějov  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.