Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Senior nepřežil těžká zranění, když havaroval se svým mercedesem. Muž zemřel po převozu do nemocnice

, aktualizováno 21. července 2023, 16:40

U velmi vážné nehody osobního automobilu, který havaroval poblíž Běšin na Klatovsku zasahují v pátek odpoledne hasiči i záchranáři. Na místě byl i vrtulník letecké záchranné služby. Hasiči museli vyprostit těžce zraněného seniora zaklíněného v jeho havarovaném mercedesu. Záchranáři ho na místě resuscitovali. Osmaosmdesátiletý muž bohužel v nemocnici svým zraněním podlehl.

„Nehoda se stala na silnici I/27 před obcí Běšiny. Na místě jsou všechny složky IZS a letečtí záchranáři. Přibližně šedesátiletý muž utrpěl velmi vážná zranění. Na místě probíhala kardio-pulmonálni resuscitace. Se zajištěnými životními funkcemi jsme zraněného transportovali leteckou záchrannou službou na emergency do plzeňské fakultní nemocnice,“ uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová.

„Vozidlo se po nehodě nacházeli mimo komunikaci v příkopu. Jednu zraněnou osobu jsme museli vyprostit,“ doplnil mluvčí hasičů Michal Holeček. Silnice v místě nehody byla částečně průjezdná. Policisté tam provoz řídili kyvadlově.

„Osmaosmdesátiletý řidič jel se svým vozidlem Mercedes-Benz po silnici I/27 ve směru z obce Běšiny na obec Klatovy a z dosud nezjištěných příčin vyjel vpravo mimo komunikaci, kde narazil do dopravního značení a následně se vozidlo několikrát přetočilo přes střechu. Muž bohužel přes veškerou snahu lékařů svým zraněním v nemocnici podlehl. Byl nařízen odběr krve a soudní pitva. Případem se dále budou zabývat klatovští kriminalisté," informoval mluvčí policie Ondřej Hodan.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Zdravotně záchranná služba Plzeňského kraje

Štítky nehoda, těžké zranění, letecká záchranná služba, resuscitovali zraněného muže

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Petr Skála

Škoda toho mercedesu.

Sobota, 22. července 2023, 08:56Odpovědět

Senior nepřežil těžká zranění, když havaroval se svým mercedesem. Muž zemřel po převozu do nemocnice  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.