Počasí dnes23 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Kamion se střetl s osobákem, ve kterém cestovali dva pasažéři. Na místě zasahují záchranáři i hasiči

, aktualizováno 17. července 2023, 14:20

Vážná nehoda uzavřela v pondělí dopoledne silnici u obce Rabí na Klatovsku. Kamion se tam střetl s osobním automobilem. Na místě jsou zraněné osoby, zasahují tam vedle hasičů i záchranáři.

Nehoda se stala před desátou hodinou na silnici č.169 mezi Horažďovicemi a Rabí u obce Malé Hydčice. Kamion narazil do boku osobního automobilu. Ten skončil jízdu přimáčknutý na svodidla. „V osobním vozidle cestovaly dvě osoby. Na místo je povolána ZZS, hasiči provádějí předlékařskou péči. Silnice je uzavřena,“ informoval bezprostředně po havárii mluvčí hasičů Michal Holeček. „Z místa nehody jsme aktuálně transportovali s lehčím zraněním do Sušicke nemocnice dvaasedmdesátiletou ženu," informovala mluvčí krajské záchranné služby Mária Svobodová.

„Mezi obcemi Bojanovice a Horažďovice došlo dnes krátce před desátou hodinou dopoledne k dopravní nehodě nákladního automobilu tovární značky Volvo a osobní vozidla tovární značky Dacia. Řidič ročník 1991 nákladní auta jel ve směru od obce Bojanovice a při průjezdu pravotočivou zatáčkou přejel do protisměru, kde se střetl s osobním vozidlem (řidič ročník 1975). Při střetu utrpěla zranění spolujezdkyně z vozu Dacia, která byla převezena do zdravotnického zařízení k dalšímu ošetření. Alkohol byl u obou řidičů dechovou zkouškou vyloučen. Celková škoda byla předběžně vyčíslena na částku přes 200 tisíc korun. Komunikace je již plně průjezdná," dodala k nehodě mluvčí policie Barbora Šmaterová. 

Ohodnoť článek

Foto HZSPK

Štítky střet osobáku s kamionem, zraněné osoby, nehoda na Klatovsku

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kamion se střetl s osobákem, ve kterém cestovali dva pasažéři. Na místě zasahují záchranáři i hasiči  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.