Počasí dnes23 °C, zítra23 °C
Středa 1. května 2024  |  Svátek má Svátek práce
Bez reklam

VIDEO: Automobilová pumpa na beton projela stodolou, řidič na místě zemřel

, aktualizováno 11. července 2023, 14:10

K velmi vážné nehodě došlo v pondělí odpoledne v Mýtě na Rokycansku. Řidič autočerpadla betonu zřejmě vlivem zdravotní indispozice nezvládl řízení a narazil do stodoly. Hasiči zvládli muže vyprostit z vozu a záchranáři okamžitě začali s jeho resuscitací. Muže se jim však už oživit nepodařilo.

„Řidič ročník 1982 zřejmě vlivem zdravotní indispozice upadl do bezvědomí a následně projel stodolou. Na místo jel koroner. Na místě byli také rokycanští dopravní policisté a výjezd služby kriminální policie a vyšetřování Rokycany,“ informovala policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Jako první byli na místě nehody záchranáři, ale kvůli stavu objektu se nemohli k řidiči dostat a museli počkat na pomoc hasičů. Ti muže z kabiny vyprostili a okamžitě předali do péče lékařů. „U řidiče byla okamžitě zahájena resuscitace, protože nebyly zjištěny funkční základní životní funkce. Na místo byl také povolán vrtulník letecké záchranné služby. Bohužel přes veškerou snahu záchranářů se nepodařilo řidiče oživit,“ upřesnil mluvčí krajských hasičů Michal Holeček.

Vozidlo zůstalo zaklíněné ve stavení. Vyprošťovací technika z plzeňské Košutky mohla začít s pracemi až po skončení policejního vyšetřování. „Vozidlo vyproštěno. Budova byla stabilní, zajištěna proti vstupu a předána majiteli," uvedl Holeček v půl sedmé večer.

Foto HZS Plzeňského kraje

Štítky dopravní nehoda, nehoda kamionu, pumpa na beton, resuscitace, Mýto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Automobilová pumpa na beton projela stodolou, řidič na místě zemřel  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.