Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

BMW vyletělo do protisměru a po střetu se Škodou prorazilo zábradlí mostu. Naštěstí se nezřítilo do řeky

Jen díky obrovskému štěstí neskončil v řece Úslavě osobní vůz značky BMW, který havaroval na mostu ve Šťáhlavech u Plzně. Po střetu s jiným osobním vozem prorazilo BMW zábradlí mostu. Automobil se nezřítil do řeky a zůstal stát na vozovce před zdemolovaným zábradlím s totálně poškozenou přední částí.

Nehoda se stala v okamžiku, kdy vůz značky BMW přejel na mostu náhle do protisměru, kde narazilo do vozu Škoda. Zatímco Škodu náraz odmrštil na svodidla, odražený vůz BMW prorazil zábradlí na mostu. „Nehoda se stala na silnici č. 183. Na místě se nacházela jedna lehce zraněná osoba, které hasiči poskytli předlékařské ošetření. Poté si osobu převzala do péče záchranná služba,“ informoval mluvčí hasičů Michal Holeček.

Zraněným byl šestadvacetiletý řidič BMW a záchranáři ho transportovali do nemocnice. Podle informací policie při jízdě ve směru od Rokycan do Šťáhlav, nepřizpůsobil rychlost jízdy při průjezdu pravotočivou zatáčkou a vjel do protisměru. Tam se střetl s protijedoucím vozem Škoda Fabia, který řídil stejně starý motorista. Dechové zkoušky na alkohol u obou řidičů měly negativní výsledek. Způsobená výše škody zatím nebyla stanovena.

Ohodnoť článek

Foto HZSPK

Štítky nehoda BMW, střet dvou osobáků, prorazil zábradlí mostu, nehoda na mostu, nespadl do řeky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

BMW vyletělo do protisměru a po střetu se Škodou prorazilo zábradlí mostu. Naštěstí se nezřítilo do řeky  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.