Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Řidič dodávky nestihl zabrzdit a narazil zezadu do kamionu, jeho spolujezdce museli vyprostit hasiči

K vážné dopravní nehodě došlo dnes na hlavním tahu z Plzně na Most u odbočky na Horní Břízu. Záchranáři z místa nehody odvezli do nemocnice dva muže se středně těžkými zraněními. Podle informací policie nedodržel řidič v dodávce bezpečnou vzdálenost a narazil ve vysoké rychlosti zezadu do před ním jedoucího kamionu. Komunikace je v místě nehody průjezdná kyvadlově.

„Řidič jel s vozidlem Ford Transit ve směru od Plzně na Kaznějov a nedodržel bezpečnou vzdálenost za nákladním vozidlem Daf, který začal pomalovat v důsledku dopravní situace před ním a došlo ke střetu vozidel,“ informovala policejní mluvčí Eva Červenková. „Spolujezdce z dodávky jsme vyprostili pomocí hydraulického náčiní,“ doplnil mluvčí krajských hasičů Petr Poncar.

Záchranáři následně oba muže jedoucí v dodávce převezli do fakultní nemocnice na Lochotíně se středně těžkými zraněními. „Alkohol byl u řidičů vyloučen dechovou zkouškou. Komunikace je v místě dopravní nehody průjezdná kyvadlově. Přesnou příčinou a veškerými okolnostmi se zabývají dopravní policisté,“ dodala Červenková.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Plzeňského kraje

Štítky nehoda kamionu a dodávky, nedodržel bezpečnou vzdálenost, doprava, dopravní policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič dodávky nestihl zabrzdit a narazil zezadu do kamionu, jeho spolujezdce museli vyprostit hasiči  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.