Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Pes vběhl na dálnici D5, způsobil tam těžkou nehodu a při střetu zahynul. Policie teď pátrá po jeho majiteli

Po majiteli psa, který způsobil vážnou dopravní nehodu na dálnici D5, teď pátrají policisté z Tachovska. Zvíře, které pravděpodobně uteklo svému majiteli, nečekaně vběhlo před projíždějící osobní automobil, který ho srazil a usmrtil.

„Dopravní policisté hledají svědky dopravní nehody, která se stala dne 29. října letošního roku v 09:00 hodin na dálnici D5. Na 145. km ve směru jízdy na Plzeň jel motorista s vozem značky Kia Ceed, když mu z pravého okraje dálnice vběhl do jízdní dráhy pes. Došlo ke střetu, v jehož důsledku byl pes usmrcen a na vozidle vnikla škoda ve výši 170 tisíc korun,“ informovala mluvčí policie Iva Vršecká.

Střet s vozidlem nepřežil při zmíněné nehodě Kavkazský pastevecký pes. „Policisté z Dálničního oddělení Ostrov u Stříbra žádají majitele psa či jinou osobu, která by mohla určit, komu pes patřil, aby se přihlásil osobně na adrese Policie ČR, Dálniční oddělení Ostrov u Stříbra nebo telefonicky na čísle 974 337 501. Informace mohou sdělit také tísňovou linku 158,“ dodala policejní mluvčí.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, střet se zvěří, nehoda na D5, auto usmrtilo psa na D5, sražený pes, pátrání po majiteli psa, dálnice, pes, okres Tachov, Ostrov u Stříbra, Plzeň, Kia Ceed, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pes vběhl na dálnici D5, způsobil tam těžkou nehodu a při střetu zahynul. Policie teď pátrá po jeho majiteli  |  Doprava  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.