Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Autocentrum Jan Šmucler přebírá klatovskou rodinnou firmu

PR článek

Plzeň, Horšovský Týn a nově Klatovy - Autocentrum Jan Šmucler rozšiřuje svoji působnost o další region. V polovině června 2022 převzalo Autocentrum zavedenou a stabilní společnost AUTO NEJDL v Klatovech.

„Převzetí klatovské společnosti AUTO NEJDL pro nás bylo strategické rozhodnutí nejen z pohledu expanze do dalšího regionu, ale také z důvodu rozšíření portfolia značek, kam bude nově patřit Hyundai, Citroën, Renault a Dacia. Zároveň je to pro nás velký závazek, protože AUTO NEJDL je rodinná firma, která na Klatovsku působí dvacet let,“ říká Miroslav Bláha, jednatel společnosti Autocentrum Jan Šmucler.

Prodejny a servis společnosti Autocentrum Jan Šmucler najdou v současné době zákazníci v Plzni (Borská 59), v Horšovském Týně (Dvořákova 304) a nově i v Klatovech (Domažlické předměstí 610). Do stávajícího portfolia společnosti patří značky Seat, Volkswagen osobní vozy, Volkswagen užitkové vozy, Cupra a Škoda, pro které zajišťuje prodej a servis, od roku 2020 je servis rozšířen o vozy značky Audi.

„Uvědomuji si, že budoucnost v oblasti prodeje a servisu vozů je ve spojení s velkými celky, které jsou schopny na trhu obstát. To byl jeden z hlavních důvodů, který mě se synem vedl k rozhodnutí prodat naši společnost zavedené firmě. Vybudování a fungování rodinné firmy jsem věnoval dvacet let života a jsem hrdý na její stav. Jsem osobně rád, že ji předávám do rukou společnosti, která bude pokračovat v našem rodinném odkazu,“ vysvětluje Jaroslav Nejdl, zakladatel firmy AUTO NEJDL Klatovy.

Pro stávající klienty společnosti AUTO NEJDL Klatovy zůstávají zachovány všechny služby a servis, které budou v budoucnu rozšířeny o další produkty. „Do konce roku plánujeme převzatou společnost začlenit pod značku Autocentrum Jan Šmucler. Budeme proto také směrem k zákazníkům rozšiřovat spektrum produktů a služeb, které jako autocentrum máme. Naším cílem je zvýšení výkonu AUTO NEJDL Klatovy, a tedy i celého autocentra,“ doplňuje Miroslav Bláha.

Autocentrum Jan Šmucler je v západních Čechách zavedenou společností, která svoji historii v oblasti prodeje vozů začala v roce 1993. Nyní je v regionu se svými 250 zaměstnanci klíčovým zaměstnavatelem, který drží krok s dobou v oblasti moderních technologií a digitalizace, a klade důraz vysokou úroveň poskytovaných služeb.

„Dokážu si představit, jak těžké musí být rozhodnutí o prodeji firmy, kterou člověk buduje od základů. O to větší je pro nás zodpovědnost tuto společnost převzít a dále rozvíjet. Rád bych proto poděkoval Jaroslavu Nejdlovi a jeho synovi, za to, že firmu přebíráme v dobré kondici, ale také všem zaměstnancům, kteří se na jejím chodu podílejí. S novým majitelem vždy přichází změny a my věříme, že to budou změny k lepšímu výkonu a vyšším prodejům,“ uzavírá Jan Šmucler, jednatel společnosti Autocentrum Jan Šmucler.

Ohodnoť článek

Štítky Autocentrum Jan Šmucler, AUTO NEJDL, Jan Šmucler, rodinná firma, Klatovy, Plzeň, Horšovský Týn, Volkswagen, Renault, Citroën, Hyundai, Dacia, SEAT

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Autocentrum Jan Šmucler přebírá klatovskou rodinnou firmu  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.