Počasí dnes23 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Tisícovka fanoušků Viktorie Plzeň vyslyšela prosbu a darovala krev, dnes si užijí zápas ve speciálním sektoru

Téměř 1000 dárců krve pro Fakultní nemocnici Plzeň přinesla společná akce FC Viktoria Plzeň a pivovaru Gambrinus. Fakultní nemocnici se tak díky dárcům krve z řad fanoušků fotbalu podařilo překlenout letní období, kdy bývá vždy nedostatek krve.

Čtrnáctidenní akce přivedla na transfúzní stanice téměř 1000 dárců. Ti za odměnu obdrželi dvě vstupenky na dnešní ligové utkání s Karvinou a zároveň vouchery na dvě čepovaná piva Gambrinus, která si mohou během zápasu vychutnat.

„Číslo dárců je skvělé! Opět se ukázalo, že máme skvělé fanoušky, kteří nejen vytvářejí dobru atmosféru na stadionu, ale zároveň i pomáhají, když je potřeba,“ vzkazuje všem dárcům Pavel Horváth, klubová ikona a asistent trenéra. „Jsem rád, že budou tito lidé v neděli na stadionu a my jim budeme chtít na oplátku předvést co nejlepší výkon a zvítězit,“ uvedl Pavel Horváth.

Na dárce z řad viktoriánů čeká v neděli speciální sektor v hledišti, nachlazené pivo Gambrinus jim přímo na místo donesou i hostesky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Martin Skála

Štítky fotbal, FC Viktoria Plzeň, fanoušci, dárci krve, fakultní nemocnice, Fakultní nemocnice Plzeň, Pivovar Gambrinus Plzeň, Pavel Horváth, Gambrinus, MFK Karviná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tisícovka fanoušků Viktorie Plzeň vyslyšela prosbu a darovala krev, dnes si užijí zápas ve speciálním sektoru  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.