Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Opilá a zakrvácená cizinka nadávala policistům, pak se svlékla donaha

S agresivními opilci mají městští strážníci v ulicích Plzně bohaté zkušenosti. Tentokrát je zaměstnala třiačtyřicetiletá cizinka, kterou uviděli pospávat na lavičce v centru města. Hlídka si navíc všimla, že má žena zakrvácený obličej a chtěla ji pomoci. Vděku se ale strážníci rozhodně nedočkali.

Opilá žena se rozhodla prospat na lavičce na Americké třídě. Byla však zraněná, což na první pohled upoutalo pozornost policejní hlídky. Cizinku probudili a nestačili se divit.

„Žena odmítala předložit doklady a začala být agresivní. Ve chvíli, kdy uviděla další přicházející strážníky, začala se obnažovat, postupně svlékala veškeré oblečení, co měla na sobě a rozhazovala jej kolem sebe. Protože v opilosti nekontrolovala své chování, rozhodli se ji strážníci odvézt na záchytku,“ popsala mluvčí strážníků Jana Pužmanová.

Žena v autě začala brzy kolabovat a upadala do bezvědomí. Než na místo dorazili přivolaní záchranáři, znovu ji otrnulo a opět všem klem sebe nadávala. Lékařka, která ženu vyšetřila usoudila, že je dotyčná schopná pobýt na záchytce. Pro Ukrajinku to však bude mít ještě dohru před přestupkovou komisí, kde se bude zodpovídat ze vzbuzování veřejného pohoršení  a neuposlechnutí výzvy úřední osoby.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Plzeň

Štítky krimi, Plzeň, alkohol, agrese, městská policie, cizinka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

The Tomorrow War The Tomorrow War

Jeminánku! Přestupková komise dá pokutu bezďákovi, co si počne....Všichni mý známý z Plzně odcházejí a já to udělal už dávno....veškerá doprava skrz město, všude samej bezdák, ubytovny, ukáčka a fetky......Za pár let tam zůstane jen ten povl a magistrát plnej blbců

Pátek, 23. července 2021, 09:51Odpovědět

Opilá a zakrvácená cizinka nadávala policistům, pak se svlékla donaha  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.