Počasí dnes27 °C, zítra23 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Na křižovatce se srazily dva luxusní mercedesy, v autech cestovalo osm lidí

K vážně vypadající nehodě vyjížděly krátce před půlnocí všechny záchranné složky. Na křižovatce v Plzni na Lochotíně se střetla dvě vozidla značky Mercedes. Černý osobák si zrovna jeho majitel pořídil v několika set kilometrů vzdáleném Hodoníně. Bílá dodávka zůstala po nehodě opřená o sloup. Podle mluvčího krajských hasičů Petra Poncara cestovalo ve vozech celkem osm lidí, dva z nich si převzala záchranná služba.

V noci na dnešek se na křižovatce ulic Studentská x Gerská v Plzni srazily dva mercedesy. Zatímco v bílé dodávce cestovala rodina s malým dítětem, ve druhém zbrusu novém voze jel muž a dva spolujezdci.

„Jednu osobu jsme vyprostili bez použití hydraulických nástrojů. Společně s vyproštěnou osobou si záchranná služba převzala do péče ještě jednu zraněnou osobu. Celkem ve vozidlech cestovalo osm osob,“ uvedl Poncar.

Zranění, které záchranáři ošetřovali, cestovali právě v bílé dodávce. Mužům v druhém voze se nic nestalo. Pro server Krimi Plzeň řidič černého luxusního vozu uvedl, že vysněné auto zrovna zakoupil. „Pro auto jsem jel asi 400 kilometrů. Když se s ním konečně vrátím do Plzně, zruší mi ho Ukrajinec pár set metrů před domem!“ neskrýval své rozhořčení. Co bylo příčinou nehody vyšetřují policisté.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto HZS PK

Štítky krimi, Plzeň, doprava, nehoda, Mercedes-Benz, havárie, Hodonín, Lochotín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na křižovatce se srazily dva luxusní mercedesy, v autech cestovalo osm lidí  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.