Počasí dnes23 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

S bouracím kladivem se lupiči probili do prodejny elektra, škody jsou přes půl milionu

Během noci se dvojice zlodějů skrze skleněné dveře doslova probourala do prodejny Alza v centru Plzně. Odsud si odnesli mobilní telefony, tablety, notebooky i profesionální fotoaparát. Policisté nyní zveřejnili záběry z bezpečnostních kamer, kde je možné sledovat bleskové počínání dvou neznámých pachatelů. Poznáváte je?

„Dosud neznámí pachatelé vnikli za použití násilí do jedné plzeňské prodejny a odcizili zboží za téměř půl milionu korun. Jednalo se o mobilní telefony, tablety a notebooky. Dále odcizili profesionální fotoaparát v hodnotě několika desítek tisíc korun. Zloději v prodejně poškodili skleněné dveře a stůl na vystavené telefony. Svým jednáním způsobili poškozené společnosti celkovou škodu přes půl milionu korun,“ shrnula policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Policisté se případem intenzivně zabývají a doufají, že by jim mohla pomoci i veřejnost. Pokud poznáváte osoby zachycené na záznamu, obraťte se na linku 158 nebo na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto PČR

Štítky krimi, Plzeň, krádež, policie, Alza, Alza.cz, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

S bouracím kladivem se lupiči probili do prodejny elektra, škody jsou přes půl milionu  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.