Počasí dnes22 °C, zítra18 °C
Úterý 21. května 2024  |  Svátek má Monika
Bez reklam

Vandal neušetřil ani vánoční tramvaj

Vánoční tramvaj, která letos vyjela na svou trať koncem listopadu, obdivují tisíce Plzeňanů a pravidelně se umisťuje na předních příčkách anket o nejkrásnější výzdobu. I proto je řada lidí rozčarována z počínání neznámého vandala, který se na voze vyřádil. „Dělá vám to dobře?“ ptají se lidé.

„Vandalové opět v akci. Tentokrát se bohužel vyřádili na vánoční tramvaji, která musela být včera zhruba na 1,5 hodiny odstavena z důvodu fotodokumentace Policie,“ uvedly dopravní podniky na svých sociálních sítích.

Vánoční tramvaj má letos polep s motivy dominant náměstí. Interiér pak osvětluje 2000 světýlek. Tematický vůz můžete potkávat ve všední dny na lince číslo 2, o víkendu pak na lince 4. Právě na této trati nastoupil do vozu i neznámý vandal. Jeho počínání nenechává nikoho chladným.

„K tomu řeknu jen jedno, pokud si člověk neváží věcí, které pro něj někdo udělá nebo koupí, pak nezbývá nic jiného než ho potrestat. V tomto případě bych nařídil nucené práce na stavbě a zdarma po celý rok!,“ píše Josef S.

„Jak může vypadat člověk, který dělá takové věci. Co si v té hlavě nosí za křivdy, aby ho uspokojovalo, brát jiným lidem radost a nevážit si hodnot a práce ostatních,..“ dodává Jana N.

Plzni stále uniká první místo

Už dvakrát po sobě, brala plzeňská vánoční tramvaj stříbro v anketě dopravního magazínu MHD86.cz. Vítězství si loni uzurpoval maďarský Miškovec. Do hlasování se zapojilo 24 vybraných evropských měst, svého favorita můžete najít na těchto webových stránkách. Hlasování končí 3. ledna.

Čtete také:

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Richard Beneš/PMDP

Štítky vadal, Plzeň, vánoční tramvaj, pmdp, Miskolc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vandal neušetřil ani vánoční tramvaj  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.