Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zimní stadion v Plzni je uzavřen pro všechny, indiáni odkládají start předprodeje vstupenek

S okamžitou platností se pro veřejnost uzavřel Zimní stadion Plzeň na Štefánikově náměstí. Uzavření je reakcí na zpřísněné restrikce ministerstva zdravotnictví k omezení šíření pandemie koronaviru, jež způsobuje nemoc covid-19. O uzavření stadionu informuje jak město Plzeň, tak vedení HC Škoda Plzeň.

Uzavření zimního stadionu je závazné jak pro veřejnost, tak pro novináře, fanoušky či rodiče hráčů HC Škoda Plzeň a je platné od 24. července. Restaurace na zimním stadionu zůstává otevřena.

„HC Škoda Plzeň bere na vědomí informace sdělené pořadatelem Generali Česká Cupu o možnosti překladu termínů utkání vzhledem k situacím v jednotlivých klubech. O případných změnách v termínové listině se bude jednat v úterý 28. července. V reakci na to klub o 24 hodin odkládá start plánovaného prodeje na domácí zápasy indiánů - start prodeje vstupenek na zápas 4. 8. bude ve středu 29. července od 9:00 a pouze online,“ informovalo dnes odpoledne vedení hokejového klubu.

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HC Škoda Plzeň

Štítky HC Škoda Plzeň, zimní stadion, uzavření, předprodej vstupenek, vstupenky, zápasy, pandemie covidu-19, Ministerstvo zdravotnictví České republiky, Štefánikovo náměstí, Generali Česká pojišťovna, vstupenka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zimní stadion v Plzni je uzavřen pro všechny, indiáni odkládají start předprodeje vstupenek  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.