Počasí dnes13 °C, zítra15 °C
Pátek 25. října 2024  |  Svátek má Beáta
Bez reklam

Hádka opilého páru skončila napadením, muž svou partnerku zbil až měla obličej i ruce od krve

Hádka dvou partnerů u autobusového terminálu nedaleko hlavního vlakového nádraží vyústila v hrubé napadení ženy. Takové hlášení obdržela hlídka plzeňských strážníků, která útočníka nakonec našla na jednom z nástupišť. Velký podíl na celém konfliktu měl alkohol, kterému holdoval muž i jeho přítelkyně.

Hlídka strážníků vyjížděla v dopoledních hodinách k nahlášenému fyzickému napadení, ke kterému mělo dojít u autobusového terminálu v Plzni. Při příjezdu městské policie už byla situace klidná a oba aktéři zmizeli z dohledu.

„Díky rychlé reakci strážníka u dohledu na městském kamerovém systému se podařilo hlídku nasměrovat na nástupiště, kde se útočník nacházel. Muž, u kterého se následně ukázalo, že je pod vlivem alkoholu, tvrdil, že se s partnerkou jen pohádali,“ popisuje mluvčí Městské policie Plzeň Jana Pužmanová.

Jeho verze události ale vůbec neodpovídala realitě. Napadená třiatřicetiletá žena měla pod okem podlitinu a ruce i obličej potřísněné krví. Její zranění si vyžádalo lékařské ošetření. „Dechová zkouška ukázala, že oba měli v dechu téměř 2,5 promile alkoholu. Na místo byla přivolána Policie ČR, která si případ převzala k dalšímu šetření. Žena byla transportována do nemocničního zařízení,“ uzavřela Pužmanová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením MP Plzeň

Štítky napadení, napadení ženy, násilí, agresivní muž, opilý muž, opilá žena, hádka opilého páru

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hádka opilého páru skončila napadením, muž svou partnerku zbil až měla obličej i ruce od krve  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.