Počasí dnes12 °C, zítra13 °C
Úterý 15. října 2024  |  Svátek má Tereza
Bez reklam

Nezletilému kolovaly v krvi dvě promile alkoholu. Zmateně pobíhal po silnici a byl nebezpečný sobě i svému okolí

Přes dvě promile alkoholu v krvi měl nezletilý mladík, kvůli kterému do akce vyjížděla do akce hlídka plzeňské městské policie. Opilý chlapec se totiž velmi nebezpečně choval a ohrožoval své zdraví i život.

„Hlídka městské policie vyjížděla k Palubě Hamburk, kde mělo podle hlášení dojít k napadání několika osob. Na místě se však ukázalo, že o rvačku nešlo, ale i tak byla situace vážná. Dvojice teenagerů si cestou převzala stejně starého chlapce od jeho kamarádů, aby ho bezpečně vlakem dopravila do Plzně. Jenže jeho chování ovlivnil vypitý alkohol. Zmateně pobíhal po ulici a opakovaně vbíhal do silnice, čímž ohrožoval sebe i ostatní,“ popsala událost mluvčí městské policie Jana Pužmanová.

Následná dechová zkouška u chlapce ukázala alarmujících 2,02 promile. Na otázku, kolik toho vypil, sám nedokázal s určitostí odpovědět. „Strážníci ihned informovali jeho rodiče a kvůli vysoké hladině alkoholu byla na místo přivolána zdravotnická záchranná služba, která si nezletilého převzala k ošetření. Záležitostí se dál zabývá Policie ČR,“ dodala mluvčí Pužmanová.

Ohodnoť článek

Foto Zuzana Duzbabová, se svolením MP Plzeň

Štítky opilý chlapec, nezletilý se opil, dvě promile, nebezpečné chování

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nezletilému kolovaly v krvi dvě promile alkoholu. Zmateně pobíhal po silnici a byl nebezpečný sobě i svému okolí  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.