Počasí dnes13 °C, zítra18 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

V anketě o nejoblíbenější kemp v Česku a Slovensku bodovali zástupci z Plzeňského kraje

Lidé hlasovali v anketě o nejoblíbenější kemp. Celkem vybrali mezi 687 zástupci z tuzemska i sousedního Slovenska. Na pomyslnou bednu se letos dostal Kemp Keramika na břehu Hracholuské přehrady, který bere třetí příčku. V první desítce se umístil také Autokemp Hnačov na Klatovsku. Absolutním vítězem se letos stal Srubový kemp Zvíkov v jižních Čechách.

Anketu pořádal portál Dokempu.cz, kde mohli lidé hlasovat od 17. června do konce srpna. Do hlasování se zapojil rekordní počet lidí, přes 33 tisíc. Zájemci rozdělili své hlasy mezi 687 kempů v Česku i na Slovensku. Na první místo v žebříčku se letos dostal oblíbený Srubový kemp Zvíkov Village. Na druhém místě skončil loňský vítěz Autocamp Sedmihorky. Bronzovou příčku obsadil Kemp Keramika na vodní nádrži Hracholusky. Zajímavostí je, že se do první desítky dostal i kemp Hnačov. Hlasující mohli rozhodovat i v jednotlivých kategoriích, právě tam Hnačov zabodoval, coby nejpřívětivější kemp pro motorkáře. Keramika je zas top pro rybáře.

„Naší ambicí není vybrat a označit nejlepší kemp, to ani nejde, když si uvědomíme, že co člověk, to jiná preference. Někdo hledá klid a pohodu, jiný zábavu a povyražení. Někomu se líbí u vody, druhému zas v lese. Jde o to najít nejoblíbenější kempy napříč celou ČR a ukázat ostatním, kde se hlasujícím líbí a stojí jim za to sednout si k počítači nebo vzít do ruky mobil a poslat jim hlas,“ řekl k výsledkům manažer portálu Dokempu.cz Marek Jermář.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Kemp Keramika - Hracholuská přehrada

Štítky nejlepší kempy, dokempu.cz, kemp Keramika, kemp Hnačov, turistika, anketa, turistické cíle

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V anketě o nejoblíbenější kemp v Česku a Slovensku bodovali zástupci z Plzeňského kraje  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.