Počasí dnes13 °C, zítra18 °C
Neděle 6. října 2024  |  Svátek má Hanuš
Bez reklam

Bezdomovec napadl strážníka, krátce předtím ukradl v obchodě lahev rumu a upíjel z ní uprostřed chodníku

Dvojice problémových bezdomovců kradla v obchodním domě v Domažlicích. Jeden z nich z místa utekl s lahví alkoholu, kterou schoval do kalhot. Po chvíli našli strážníci onoho muže, jak sedí uprostřed chodníku a pije odcizený rum. Místo poklidného řešení muž zaútočil na policistu a praštil ho pěstí.

Strážníci obdrželi hlášení, že v obchodním domě v Domažlicích došlo ke krádeži zboží. Jeden z pachatelů byl stále v objektu, druhý utekl. Hlídka brzy zjistila, že se jedná o známou a velmi problémovou dvojici bezdomovců. Jeden z nich odcizil pistácie a chroupal je přímo před prodejnou, kde ho policisté také dopadli.

„Hlídka vyřešila muže před prodejnou pokutou ve výši 10 000 korun a vydala se pátrat po druhém zloději," popisují strážníci na svých webových stránkách. Hledat nemuseli dlouho. Brzy na náměstí Míru spatřili onoho muže, jak sedí na chodníku a popíjí rum z kradené lahve.

Policistu napadl pěstmi a kopanci

„Strážník jej vyzval, aby svého jednání ihned zanechal, neboť se dopouští přestupku. Muž začal křičet, počastoval strážníka několika sprostými výrazy, vyskočil a udeřil jej do obličeje. Naštěstí strážník tušil, že věc bude gradovat, uhnul, takže rána do obličeje nebyla velká. Proti pachateli použil ihned donucovací prostředky a svedl jej za pomoci páky na zem, kde držel pachatele do příjezdu další hlídky,“ líčí policisté.

Pachatel nicméně stihl ještě dvakrát kopnout strážníka do holeně. Nakonec skončil v poutech a byl zadržen pro podezření ze spáchání trestného činu Násilí proti úřední osobě.

Ohodnoť článek

Foto Pixabay.com

Štítky napadení policisty, napadl strážníka, agresivní muž, agresivní bezdomovec, krádež alkoholu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bezdomovec napadl strážníka, krátce předtím ukradl v obchodě lahev rumu a upíjel z ní uprostřed chodníku  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.