Počasí dnes22 °C, zítra17 °C
Pondělí 23. září 2024  |  Svátek má Berta
Bez reklam

Pytlák zastřelil jelena a odřízl mu hlavu s parožím. Policisté hledají svědky

Zatím neznámý pachatel ulovil jelena nedaleko Plas na severním Plzeňsku a odnesl si z místa jako trofej jeho hlavu. Tělo tam nechal ležet. Policisté se teď obrací s prosbou na veřejnost a hledají možné svědky.

Podle informací od policie došlo k případu pytláctví mezi 15. a 17. zářím u Plas na severním Plzeňsku. „Zatím neznámý pachatel neoprávněně ulovil vysokou zvěř, jelena siku, kterému oddělil hlavu od těla. Hlavu zvířete s parožím si odnesl pravděpodobně jako trofej a tělo zvířete ponechal na místě,“ uvedla policejní mluvčí Eva Červenková.

Kriminalisté by uvítali jakoukoli informaci, která by jim mohla pomoci s objasněním případu. „Pokud jste si všimli, zejména pak v nočních hodinách, na poli na pravé straně silnice III/2054 mezi obcemi Plasy a Lomany u takzvaného Mozolínského mlýna nebo na pastvině pro skot na pravé straně od silnice III/2057 mezi obcemi Pláně a Osojno u „Osojenského potoka“ podezřelého jednání, kontaktujte, prosím, policii,“ doplnila Červenková. Svědci se mohou dostavit na jakoukoli policejní služebnu. Volat mohou i tísňovou linku 158.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky pytláctví, zastřelení, neoprávněný lov, jelen sika

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pytlák zastřelil jelena a odřízl mu hlavu s parožím. Policisté hledají svědky  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.