Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Středa 18. září 2024  |  Svátek má Kryštof
Bez reklam

Přestřelka mezi ozbrojeným mužem a policií. V nemocnici skončil jeden zraněný

, aktualizováno 13. září 2024, 20:01

Několik policejních hlídek zasahuje na Rokycansku, kde agresivní muž vystřelil na policistu. Ten palbu opětoval a zasáhl muže do ruky. Záchranáři převezli útočníka se středně závažným poraněním do nemocnice. Případ si převzala kriminálka.

„V souvislosti s přijatým oznámením, které se týká obav o život a zdraví příbuzného, ​​jela naše hlídka prověřit situaci na místo, kde se měl dotyčný na Rokycansku nacházet. V domě, kde byl muž hlídkou zjištěn, použil tento muž proti policistovi střelnou zbraň,“ informovala policie prostřednictvím sociální sítě X.

Policista opětoval střelbu a muže zasáhl do horní končetiny. „Zdravotnická výjezdová skupina si na místě do péče převzala tohoto muže a ošetřila jej za asistence policistů. Následně byl tento muž transportován se středně závažným poraněním do zdravotnického zařízení v Plzni, rovněž za asistence policie,“ uvedl mluvčí krajských záchranářů Lukáš Uherek.

Nikdo další podle dostupných informací neutrpěl zranění. Případem se zabývají kriminalisté. „Podezřelý muž byl vzhledem ke svému psychickému stavu nedobrovolně hospitalizován v nemocničním zařízení. Prověřování případu stále pokračuje, přičemž krajští kriminalisté i dnes pokračovali v dalších procesních úkonech, stejně se jim bude i nadále i nadále," uvedla v pátek policie. 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Policie ČR

Štítky přestřelka, střelba, ozbrojený muž, policista střelil muže, obava o život

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Libor Burian

Lidé se musí spojit, mluvit spolu, podepište petici Voda je život, seznamte se s Holešovskou výzvou, přijďte ke všem volbám říct mafii a dost ! Recidivistům vždy hned nasadit monitorovací náramek, které jsou vyvinuty kvůli přetíženým věznicím, zákaz požívání alkoholu a drog, povinnost zdržovat se v práci nebo doma.

Sobota, 14. září 2024, 06:33Odpovědět

Přestřelka mezi ozbrojeným mužem a policií. V nemocnici skončil jeden zraněný  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.