Počasí dnes18 °C, zítra20 °C
Úterý 17. září 2024  |  Svátek má Naděžda
Bez reklam

VIDEO: Policie pátrá po muži, který si zcela nahý a před zraky kolemjdoucích umýval v kašně pozadí

Vysvlékl do naha, vlezl do fontány a umyl si v ní pozadí. To vše před zraky kolemjdoucích na rušné Americké třídě v Plzni. Video ale neputovalo na policii, nýbrž na sociální sítě. O případu jsme na Plzeňské Drbně informovali v pondělí. Teď už se jím zabývají i vyšetřovatelé a vyzývají dotyčného exhibicionistu, aby se sám přihlásil na policii a podal vysvětlení.

„Policisté na základě zhlédnutí videa ze sociálních sítí prověřují událost, kdy neznámý muž dne 7. září 2024 v době okolo 18:45 hodin přistoupil k fontáně památníku Díky, Ameriko! na Americké v Plzni, svlékl se donaha a takto před minimálně deseti kolemjdoucími vlezl do vody a umýval si tam své pozadí,“ informovala policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Policisté teď hledají onoho muže s tím, že se může sám přihlásit a podat k této věci vysvětlení. Dále se policisté obracejí na svědky této události, především pak na autora videa ze sociálních sítí, aby kontaktovali policisty na telefonním čísle 974 352 651, nebo se obrátili na bezplatnou tísňovou linku 158.

Záznam má pouhých 20 vteřin, ale i to bohatě stačí. Na videu je muž, který si svlékne trenky a vleze nahý do kašny. Tam zapózuje se zadkem u vodotrysku, ukáže vztyčený palec, že je dílo dokonáno a opět leze z vody ven. Kolem projíždějí auta i trolejbus. Video se objevilo na instagramovém profilu plzeňský_bizár a obratem jej začala řešit i městská policie.

„Toto konkrétní jednání z videa nám bohužel nikdo neohlásil, a proto opakovaně apelujeme na občany, pokud jsou svědkem takového jednání, aby jej ihned oznámili na jednu z tísňových linek,“ uvedla na dotaz Plzeňské Drbny mluvčí Městské policie Plzeň Tereza Schliková. Případ předali strážníci Policii ČR.

Podle Schlikové lze obecně říct, že pokud jednání nenaplní znaky trestného činu, pak se ve většině případů jedná o přestupky proti veřejnému pořádku, kde je sazba pokuty na místě  až do výše 10 000 korun.

Čtete také:

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Instagram/plzeňský_bizár

Štítky kašna, koupal se v kašně, lezl nahý do kašny, veřejné pohoršení, policie, nahý v kašně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policie pátrá po muži, který si zcela nahý a před zraky kolemjdoucích umýval v kašně pozadí  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.