Počasí dnes18 °C, zítra20 °C
Úterý 17. září 2024  |  Svátek má Naděžda
Bez reklam

VIDEO: Pořádně nechutné představení, zcela nahý muž si v kašně na rušné třídě umýval pozadí

, aktualizováno 9. září 2024, 17:10

Naprosto nechutný pohled se naskytl za bílého dne kolemjdoucím na rušné Americké třídě v centru Plzně. Muž se tam beze studu vysvlékl do naha, vlezl do fontány a umyl si v ní zadek. Jeho jednání zachytil svědek na video, které se posléze objevilo na Instagramu. Věc už řeší policie.

Záznam má pouhých 20 vteřin, ale i to bohatě stačí. Na videu je muž, který si svlékne trenky a vleze nahý do kašny. Tam zapózuje se zadkem u vodotrysku, ukáže vztyčený palec, že je dílo dokonáno a opět leze z vody ven. Kolem projíždějí auta i trolejbus. Video se objevilo na instagramovém profilu plzeňský_bizár a obratem jej začala řešit i policie. 

„Ve věci spatřujeme možné spáchání trestného činu, událost postoupíme včetně všech důkazních prostředků státní policii. Události, jako byla tato, samozřejmě řešíme. Obecně lze říci, že pokud jednání nenaplní znaky trestného činu, pak se ve většině případů jedná o přestupky proti veřejnému pořádku, kde je sazba pokuty udělená strážníkem na místě do 10 000 korun,“ uvedla mluvčí Městské policie Plzeň Tereza Schliková.

Toto konkrétní jednání z videa policii nikdo neohlásil „Proto znovu apelujeme na občany, pokud jsou svědkem takového jednání, aby jej ihned oznámili na jednu z tísňových linek,“ dodala mluvčí.

Už loni využil dvaačtyřicetiletý muž kašnu pod pomníkem Díky, Ameriko! k tomu, aby si v ní vypral špinavé oblečení. „Pohodlně se usadil, sundal si boty, ponožky a zapnul ruční program. Právě když byl ve fázi máchání, zaregistrovala ho kamera městského kamerového dohledu. Dotyčný si ještě stihl prádlo vyždímat, přičichnout, zdali je správně čisté, a ještě do mokrého se odít zpět,“ uvedla tehdy mluvčí městské policie.

Strážníci muže rychle dopadli. Stačilo jít po mokrých stopách, které po sobě zanechal. Dotyčného následně našli ve spodní části Americké ulice, když posedával na lavičce. Věc si převzala Policie ČR.

Trojice turistů dováděla v kašně na náměstí, udělali si z ní hydromasážní vanu a pili v ní pivo

Legendární pozlacené kašny na plzeňském náměstí Republiky jsou obrovským fenoménem. Lidé je milují i nenávidí a turisté se v nich zase s oblibou v létě koupají. Tentokrát městská policie řešila případ trojice mužů, která si z kašny Anděl udělala...

Pravidelně během léta řeší strážníci i opilé turisty, kteří dovádějí v kašnách na náměstí Republiky. Většinou se jedná o Němce. Naposledy jsme letos v červenci psali o trojici mužů, kteří si z kašny Anděl udělali hydromasážní vanu a zvesela tam popíjeli pivo. Jejich radovánky rázně utnula policie a napařila jim několikatisícovou pokutu, přičemž maximální výše sankce byla až do výše 10 tisíc korun.

Hodnocení článku je 88 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Instagram/plzeňský_bizár

Štítky kašna, koupal se v kašně, lezl nahý do kašny, veřejné pohoršení, policie, nahý v kašně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Josef Fiala

Nezlobte se, je tam chyba ,co chce kdo nahlašovat,nebo proč volat policii??já byl svědkem,u lidlu u zimaku,jak kluk byl holku, zastal jsem se,idiot mě napadl,mimo smyslů úplně, já použil plynovou pistol,a hned volal 158,holka řekla,že je to v pořádku, lidé nic,a mě brali,kluka samozřejmě pustili po 10 minutách, test na drogy nedělali,protože ho žádná osádka auta neměla

Pondělí, 9. září 2024, 18:05Odpovědět

Vojtěch Vened

Tahle Ukrajina je prostě neštěstí a katastrofa. Kdy si konečně Vasil a Vasilisa uvědomí, že už nejsou ve svém ukrajinském pralese, ale v civilizované zemi ?!

Pondělí, 9. září 2024, 13:20Odpovědět

josef stoudek

A co ten váš prales v civilizované zemi, nebyl jste to právě vy v té kašně, vaše jednání je bezcenné spíš škodlivé naší krásné zemi Venede, dle vás by se policie nikdy nikam nedobrala.

Úterý, 10. září 2024, 01:38Odpovědět

VIDEO: Pořádně nechutné představení, zcela nahý muž si v kašně na rušné třídě umýval pozadí  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.