Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Sobota 14. září 2024  |  Svátek má Radka
Bez reklam

VIDEO: Hasiči bojují s požárem v areálu zemědělské společnosti, škody půjdou do milionů

Třináct jednotek hasičů bojuje s požárem v Ledcích na severním Plzeňsku. Hoří tam v areálu zemědělské společnosti. Plameny zasáhly objekt, kde je truhlárna a sklady. Hasiči vyhlásili třetí stupeň požárního poplachu. Odhadované škody půjdou do milionů.

„V Ledcích hasíme požár objektu o ploše zhruba 50 x 20 metrů v areálu zemědělské společnosti. V jedné části je truhlárna, jež byla požárem zasažena nejvíce. V dalších částech jsou sklady,“ informoval mluvčí krajských hasičů Petr Poncar.

V průběhu zásahu došlo k pádu jedné štítové zdi. Nikdo naštěstí nebyl zraněn. Hasiči využili výškovou techniku i dvě vozidla se zařízením Cobra, které dokáže vodním paprskem proříznout různé materiály, rozprašuje vodu a vytváří vodní mlhu. „Nasadili jsme sedm proudů "C" a zřídili jsme čerpací stanoviště u rybníku v Ledcích. Požár se šířil střešní konstrukcí, kterou nyní rozebíráme. Velitel si na místo povolal Drony SIT k zmapování prostoru zásahu,“ doplnil mluvčí. Podle něj je už teď jasné, že škody půjdou do milionů. Příčinu musí určit vyšetřovatel.

Ohodnoť článek

Foto Se svolením HZS Plzeňského kraje

Štítky požár, rozsáhlý požár, požár v zemědělském areálu, požár truhlárny

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Hasiči bojují s požárem v areálu zemědělské společnosti, škody půjdou do milionů  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.