Počasí dnes12 °C, zítra12 °C
Sobota 14. září 2024  |  Svátek má Radka
Bez reklam

Osobák vylétl ze silnice, narazil do stromu a začal hořet, řidič skončil v nemocnici

K děsivě vypadající dopravní nehodě došlo v pátek dopoledne mezi Kolovčí a obcí Srbice na Domažlicku. Havarovalo tam osobní auto, které začalo po nárazu do stromu hořet. Šestatřicetiletý řidič utrpěl zranění a putoval na urgentní příjem nemocnice v Domažlicích.

„Na silnici 183/II mezi Kolovčí a obcí Srbice havarovalo osobní auto do stromu a začalo po nehodě hořet. Oheň jsme zlikvidovali vysokotlakým proudem. Jedna zraněná osoba skončila v péči záchranářů. Vyprošťění nebylo potřeba,“ informoval mluvčí hasičů Petr Poncar

„Na místě jsme ošetřili muže ročník 1988, kterého jsme následně transportovali na urgentní příjem nemocnice v Domažlicích s lehkými zraněními,“ doplnil Lukáš Uherek z krajské záchranky.

Řidič jel s vozidlem tovární značky Peugeot 207 ve směru jízdy od obce Koloveč na obec Srbice. Podle dosud zjištěných skutečnosti při projíždění levotočivé zatáčky vyjel z dosud nezjištěných důvodů do protisměru, následně na levou krajnici a poté narazil do stromu. Po nárazu začalo vozidlo hořet,“ řekla k okolnostem nehody policejní mluvčí Iva Vršecká. Dechová zkouška byla u muže negativní, příčinou a veškerými okolnostmi nehody se nadále zabývají dopravní policisté.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením HZS Plzeňského kraje

Štítky dopravní nehoda, náraz do stromu, vylétl ze silnice, požár auta

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Osobák vylétl ze silnice, narazil do stromu a začal hořet, řidič skončil v nemocnici  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.