Počasí dnes10 °C, zítra12 °C
Pátek 13. září 2024  |  Svátek má Lubor
Bez reklam

Po střetu s náklaďákem zemřel osmnáctiletý řidič osobního auta

K tragické dopravní nehodě došlo na silnici mezi Nebílovy a Losinou. Osmnáctiletý řidič za volantem osobního auta zkřížil cestu projíždějícímu náklaďáku. Mladík zemřel na místě. V krátké době jde o druhou smrtelnou nehodu na silnicích v Plzeňském kraji. Už včera jsme informovali o smrti motorkáře, která nedal přednost nákladnímu vozu.

„Řidič ročník narození 2006 jel s vozidlem Fiat Fiorino po vedlejší komunikaci od Nebílovského Borku a odbočil na hlavní komunikaci směr Nebílovy, kde došlo ke střetu s jedoucím nákladním automobilem Tatra řízeným řidičem narozeným v roce 1981, kdy tento jel směrem od Losiné také do Nebílov,“ informoval policejní mluvčí Ondřej Hodan.

Jednasedmdesátiletý motorkář nepřežil střet s náklaďákem, nehoda si vyžádala uzavírku rušné ulice

K tragické dopravní nehodě došlo ve středu odpoledne v Univerzitní ulici v průmyslové zóně Borská pole v Plzni. Na křižovatce s ulicí U Panasoniku se střetl motorkář s nákladním autem. Na pomoc okamžitě přispěchali svědci události a profesionální...

Na místo okamžitě vyjely sanitky a odstartoval i vrtulník z Líní. „Muže narozeného v roce 1981 jsme transportovali na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň s lehkým zraněním. U muže ročník 2006 musel lékař konstatovat exitus pro zranění neslučitelná se životem,“ doplnila Andrea Divišová z krajské záchranky.

U mladého muže nařídili kriminalisté soudní pitvu. Řidič nákladního automobilu měl dechovou zkoušku negativní. „Nehodou a jejími okolnostmi se dále budou zabývat kriminalisté z územního odboru Plzeň-město,“ dodal Hodan.

Letošní prázdninové nehody si v porovnání s loňským rokem vyžádaly v Plzeňském kraji více lidských životů. Loni při nehodách zemřelo podle policejních statistik v červenci a v srpnu na území kraje sedm lidí. Letos zemřelo při nehodách pět lidí v červenci a dalších sedm lidí zemřelo dosud při srpnových nehodách. 

Foto Richard Beneš

Štítky tragická nehoda, smrtelná nehoda, dopravní nehoda, nehoda mladého řidiče

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Po střetu s náklaďákem zemřel osmnáctiletý řidič osobního auta  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.