Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Nehoda tří vozidel si vyžádala šest zraněných včetně dětí. Na vině je řidička, která dostala smyk

Silnici 27/I mezi Přešticemi a Horní Lukavicí uzavřela nehoda tří osobních vozidel, jedno z nich skončilo na boku mimo komunikaci. Na místě bylo více zraněných, mezi nimi i děti. Všechny odvezly sanitky do plzeňské fakultní nemocnice. Podle policie nezvládla padesátiletá řidička jízdu na mokré vozovce, dostala smyk a postupně narazila do dvou aut.

„Na 149. kilometru silnice 27/I zasahujeme u nehody tří vozidel. Na místě je šest zraněných. Čtyři osoby jsme vyprošťovali. Vozidla jsme zajistili proti požáru a zraněné předali zdravotnické záchranné službě. Komunikace je uzavřena,“ informoval mluvčí hasičů Petr Poncar.  

„Z místa jsme transportovali dvě děti s lehkými zraněními. Dále čtyři dospělé osoby s lehkými až středně těžkými zraněními na Urgentní příjem FN Plzeň. Všichni zranění byli při vědomi,“ doplnila Andrea Divišová z krajské záchranky.

Podle policie jela padesátiletá řidička s vozidlem Ford ve směru na Přeštice a nejspíš dostala na mokré silnici smyk. „S vozidlem dostala smyk a přejela do protisměru, kde se bočně střetla s vozidlem Škoda a následně se čelně střetla s vozem Dacia. Řidič vozidla Dacia a další čtyři spolujedoucí byli převezeni k lékařskému ošetření, stejně tak i řidička z vozidla Ford. Provedené dechové zkoušky u řidičů byly negativní,“ uvedla k okolnostem nehody policistka Eva Červenková s tím, že silnice bude do 11:45 kompletně uzavřena.

Ohodnoť článek

Foto se svolením HZS Plzeňského kraje

Štítky dopravní nehoda, smyk, mokrá vozovka, hromadná nehoda, nehoda více vozidel

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda tří vozidel si vyžádala šest zraněných včetně dětí. Na vině je řidička, která dostala smyk  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.