Počasí dnes16 °C, zítra13 °C
Středa 11. září 2024  |  Svátek má Denisa
Bez reklam

Tragická srážka dvou motorek. Jeden muž nepřežil, druhý bojuje o život

, aktualizováno 17. srpna 2024, 21:25

K čelnímu střetu dvou motorek došlo v sobotu v podvečer na silnici před Nezvěsticemi na Plzeňsku. Sedmatřicetiletého muže jedoucího na stroji Kawasaki záchranáři na místě resuscitovali, následkům těžkých zranění ale nakonec podlehl. Druhého účastníka nehody, který jel na skútru, transportovali záchranáři v kritickém stavu a v bezvědomí do fakultní nemocnice v Plzni. Šlo o sedmdesátiletého muže.

K velmi vážné nehodě vyjížděly všechny záchranné složky. „Řidič motocyklu tovární značky Kawasaki (ročník 1987) jel ve směru jízdy od obce Šťáhlavy na obec Nezvěstice. Podle dosud zjištěných skutečností pravděpodobně předjížděl před sebou jedoucí osobní automobil, kdy se při tomto střetl s protijedoucím skútrem tovární značky Yamaha,“ uvedla k okolnostem nehody policejní mluvčí Iva Vršecká.

Jeden muž byl transportován s vážnými zraněními a v bezvědomí na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň. U druhého muže od příjezdu záchranných skupin probíhala rozšířená kardiopulmonální resuscitace, přes veškerou snahu zasahujících se již nepovedlo obnovit životní funkce, muž na místě svým zraněním podlehl,“ informovala Mária Svobodová z krajské záchranky. 

„Věc si na místě převzali kriminalisté z Městského ředitelství policie Plzeň a byla nařízena soudní pitva zemřelého. Příčina a veškeré okolnosti dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření,“ dodala Vršecká.

Foto Se svolením Hasiči Železná Ruda

Štítky tragická nehoda, smrtelná nehoda, dopravní nehoda, nehoda motorkáře

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická srážka dvou motorek. Jeden muž nepřežil, druhý bojuje o život  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.