Počasí dnes16 °C, zítra13 °C
Středa 11. září 2024  |  Svátek má Denisa
Bez reklam

VIDEO: Palubní kamera strážníků zachytila střet osobáku s náklaďákem

Přímo před zraky plzeňských strážníků došlo na Nepomucké třídě na Slovanech k dopravní nehodě. Ze záznamu je patrné, že řidič osobáku nedal náklaďáku přednost a v poměrně velké rychlosti do něj naboural.

„Na Nepomucké třídě se srazilo osobní auto s nákladním. Jedna osoba je v péči zdravotní záchranné služby. Zajistili jsme místo nehody a provedli protipožární opatření,“ informoval o nehodě mezi prvními mluvčí hasičů Petr Poncar.

Událost zachytila kamera ve služebním voze městské policie. „Strážníci rychle vyběhli ze služebního vozu i s lékařským batohem a poskytli nezbytnou pomoc šokovaným účastníkům nehody. Hlídka vzápětí na místo přivolala hasiče, záchranáře a policisty. Po dobu zásahu hasičů usměrňovali strážníci dopravu v místě události,“ popisuje Městská policie Plzeň na svých sociálních sítích.

Na první pohled děsivá nehoda se obešla bez vážnějších zranění. „Ošetřili jsme muže ročník 2001, ten měl pouze malou odřeninu. Transport k dalším vyšetřením do zdravotnického zařízení odmítl a s poučením byl ponechán na místě,“ uzavřel Lukáš Uherek z krajské záchranky.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto se svolením HZS Plzeňského kraje

Štítky nehoda, střet osobního auta a dodávky, nedání přednosti, natočili nehodu, městská policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pavel Matas

Zajímalo by mě, kde k nehodě došlo. Určitě ne na Nepomucké, protože ta je od Slovanské aleje po odbočku do Černic (Štefánikova) "zadrátovaná trolejemi trolejbusů! Paní Duzbabová, proberte se!

Sobota, 17. srpna 2024, 15:14Odpovědět

VIDEO: Palubní kamera strážníků zachytila střet osobáku s náklaďákem  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.