Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

VIDEO: Policisté tahali z řeky u jezu prochladlého a vyčerpaného muže, ve vodě byl několik hodin

Dramatickou záchrannou akci mají za sebou plzeňští policisté. Vyjížděli na pomoc muži, který se nacházel ve vodě u jezu mezi Valchou a Liticemi. Choval se velmi zmateně a měl na sobě roztrhané oblečení. V řece byl nejspíš několik hodin.

„Kolem třetí hodiny odpoledne přijal operační důstojník na tísňové lince 158 oznámení, že v řece u jezu mezi městskou částí Plzeň Valcha a Plzeň Litice se nachází silně dezorientovaný muž, který nereaguje na oslovení a má roztrhané oblečení,“ popisuje policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Na místo ihned zamířila policejní hlídka, která u jezu skutečně spatřila zmateného muže. Měl nekoordinované pohyby, nekomunikoval, byl vyčerpaný a prochladlý.

„Vzhledem k tomu se policisté pro záchranu za pomoci házecího pytle s plovoucím lanem. Pětatřicetiletý muž nebyl schopen sdělit, jak dlouho se v řece nacházel. Vzhledem k tomu, že se choval zmateně, byl podchlazený a měl drobnou odřeninu na tváři, předali ho policisté do péče záchranářům. Naštěstí se mu nestalo nic vážného,“ dodala Raindlová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Se svolením Policie ČR

Štítky záchrana muže, záchranná akce, záchrana z vody

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policisté tahali z řeky u jezu prochladlého a vyčerpaného muže, ve vodě byl několik hodin  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.