Počasí dnes29 °C, zítra33 °C
Úterý 30. července 2024  |  Svátek má Bořivoj
Bez reklam

Policie odvolala pátrání po ženě, která si šla zaběhat do lesa a domů už se nevrátila

, aktualizováno 11. července 2024, 9:34

Policisté pátrali po čtyřiačtyřicetileté ženě z Domažlicka. Svědci ji naposledy viděli ve středu kolem půl osmé hodiny večerní, když si šla zaběhat do lesa nedaleko Holýšova a neměla u sebe mobilní telefon. Pátrací akce, do které se zapojilo několik jednotek hasičů i dronaři, měla šťastný konec. Ženu našli ve čtvrtek ráno v lesním porostu. Nyní už je zpět u své rodiny.

„Aktuálně pátráme po pohřešované čtyřiačtyřicetileté ženě, která byla naposledy viděna včerejšího dne v obci Holýšov na jižním Plzeňsku,“ informovala policie na sociální síti X ve čtvrtek před čtvrtou hodinou ráno. Pohřešovanou Markétu svědci naposledy viděli ve středu večer, když si šla zaběhat do lesa, kam pravidelně chodí. Od té doby se nikomu neozvala, mobil u sebe neměla.

Do pátrání se zapojili policisté, plzeňští dronaři i šest jednotek dobrovolných hasičů. Právě hasiči z Holýšova jako první informovali o jejím nalezení. „Po příjezdu na místo události jsme se rozdělili na skupiny a začali pátrat. Před devátou hodinou se pátrání ukončilo, jelikož hledaná osoba se našla poblíž obce Čelákovi a byla poté unavená předána záchranné službě ke zdravotní prohlídce," uvedli dobrovolní hasiči ze Staňkova. „Žena byla dnešního dne v ranních hodinách vypátrána v lesním porostu nedaleko Holýšova a v pořádku byla předána rodině,“ uzavřela policie. 

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pohřešovaná žena, pátrání, nevrátila se domů, policejní pátrání, šla si zaběhat

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie odvolala pátrání po ženě, která si šla zaběhat do lesa a domů už se nevrátila  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.