Počasí dnes21 °C, zítra17 °C
Pondělí 1. července 2024  |  Svátek má Jaroslava
Bez reklam

Při nehodě několika aut na obchvatu Plzně se zranilo osm lidí, mezi nimi jsou i děti

, aktualizováno 29. června 2024, 20:53

Záchranáři vyjížděli v sobotu v podvečer k další vážné nehodě, ke které došlo na obchvatu Plzně. Záchranáři událost řeší v režimu hromadného postižení osob. Z předběžných informací vyplývá, že došlo ke zranění osmi lidí. Tři z nich jsou děti.

„Vážná dopravní nehoda v Regensburské ulici. Událost je řešena v režimu hromadného postižení osob. Ve fakultní nemocnici je aktivován traumaplán," uvedla Andrea Divišová z krajské záchranky. „První výjezdová skupina z místa potvrdila nehodu s osmi zraněnými osobami včetně dětí. K místu události postupně přijížděly další výjezdové skupiny. Záchranáři ve spolupráci s lékařem zahájili třídění raněných, dle stupňů naléhavosti od těch nejtěžších poranění po ty úplně nejlehčí,“ popisuje mluvčí záchranářů Lukáš Uherek.

Zranění utrpělo celkem osm lidí. Dva muži, tři ženy a tři děti. „Jednalo se o tři těžká zranění, dvě středně těžká zranění a tři lehký. Dvě osoby a jedno dítě bylo transportováno na Emergenci do FN Lochotín. Dvě děti a dva dospělí na Urgentní příjem FN Lochotín a dvě ženy na Chirurgickou kliniku FN Bory,“ doplnil Uherek.

K tragické nehodě došlo v sobotu odpoledne na rovném úseku silnice I/20 nedaleko obce Seč na jižním Plzeňsku. Podle našich informací se tam čelně střetly dva osobní vozy. Událost si vyžádala jeden lidský život a dva zraněné. Okolnostmi nehody se...

 

„Řidič ročník 2004 jel s vozidlem Volkswagen Golf po převaděči směrem na Domažlice a z dosud přesně nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde nejprve bokem narazil do vozidla Škoda Octavia a poté se čelně srazil s vozidlem Volkswagen Passat, který řídil cizinec narozený v roce 1976,“ řekl k okolnostem nehody policejní mluvčí Ondřej Hodan.

U řidičů Passatu i Octavie byly dechové zkoušky negativní. „U řidiče Golfu byl vzhledem k jeho zdravotnímu stavu nařízen odběr krve v nemocnici. Nehodou se dále budou zabývat policisté z dopravního inspektorátu Plzeň-město. Uzavírka komunikace zatím trvá,“ dodal Hodan.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Richard Beneš

Štítky vážná nehoda, dopravní nehoda, nehoda na obchvatu, obchvat Plzně, vážná zranění

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při nehodě několika aut na obchvatu Plzně se zranilo osm lidí, mezi nimi jsou i děti  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.