Počasí dnes20 °C, zítra20 °C
Čtvrtek 19. září 2024  |  Svátek má Zita
Bez reklam

Řidička nepřežila náraz do stromu, spolujezdce odvezl do nemocnice vrtulník

Tragická nehoda se odehrála na silnici mezi obcemi Chříč a Holovousy na severním Plzeňsku. Podle dostupných informací nezvládla řidička průjezd zatáčkou, vylétla ze silnice a narazila do vzrostlého stromu. Zraněním na místě podlehla. Její mladší spolujezdec skončil v nemocnici.

Řidička (ročník 1970) jela s osobním vozidlem Volvo ve směru od obce Chříč na obec Holovousy, kdy zřejmě nepřizpůsobila rychlost vozidla při průjezdu levotočivé zatáčky a skončila v levém silničním příkopu, kde narazila bokem vozidla do vzrostlého stromu,“ popisuje okolnosti nehody policejní mluvčí Eva Červenková.

Žena utrpěla zranění neslučitelná se životem a na místě zemřela. „Muže ročník 1994 jsme leteckou cestou transportovali se středně těžkým zraněním a při vědom na urgentní příjem fakultní nemocnice,“ doplnil Vítězslav Sladký z krajské záchranky.

U zemřelé nařídili vyšetřovatelé soudní pitvu. „Přesnou příčinou a veškerými okolnostmi dopravní nehody se zabývají kriminalisté z územního odboru Plzeň venkov,“ uzavřela Červenková.

Foto HZS Plzeňského kraje

Štítky dopravní nehoda, smrtelná nehoda, tragická nehoda, náraz do stromu, řidička nepřežila

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička nepřežila náraz do stromu, spolujezdce odvezl do nemocnice vrtulník  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.