Počasí dnes25 °C, zítra28 °C
Čtvrtek 27. června 2024  |  Svátek má Ladislav
Bez reklam

VIDEO: Muž bez ostychu močil na katedrálu, strážníkům pak nadával a oznámil jim, že se jde opít

Nechtělo se mu hledat záchody, tak se vymočil přímo na zeď historické katedrály na náměstí Republiky v Plzni. Řeč je o starším muži, který nešetřil ostrými výrazy na adresu městských policistů, kteří ho přistihli. Vykřikoval, že tam močil nechtěně a pak suše dodal, že se půjde opít. V poslední době to ale není jediný podobný incident. Přímo za bílého dne si ulevil do fontánky na Americký třídě i jeden opilý jedinec.

„Hlídka takto zahlédla muže, který si odskočil právě ke katedrále. Po tom, co odříkal půl seznamu vulgarit směrem ke strážníkům, protože byl přistižen při činu, bylo jeho přestupkové jednání předáno k dořešení správnímu orgánu,“ uvedla Městská policie Plzeň na svých sociálních sítích a přidala i všeříkající video.

„Tady máte kamerový záznam, támhle je městský kamerový systém,“ poučuje strážník nevychovaného muže. Ten ovšem zareagoval velmi vulgárně. „To jsem rád, že to vidíte! Že jsem se tady vych*al. Tady nechtěně. Ty vole. Vy jste Češi, vy ****,“ rozčiloval se na záznamu, jehož zbytek je tak vypípaný, že si nadávky můžeme jen domýšlet.

„Já vám rozumím. Jste naštvaný, že jsme vás tady nachytali. Mohl jste jít na záchod na místě, kde jste byl za zábavou. V současné chvíli je to za nás uzavřený,“ dodal strážník na což muž suše zareagoval: „A jdu se vožrat.

Není to přitom tak dávno, co jsme informovali i jiném nevychovanci, který se bez ostychu vymočil do fontánky na rušné Americké třídě. Za bílého dne a za pohledů všech kolemjdoucích včetně dětí.

„Vypadalo to jako pisoár, ale nebyl to pisoár. Močící muž do fontánky na Americké třídě upoutal pozornost kolemjdoucího. V tu chvíli okolo něj projížděla hlídka našich strážníků, na kterou oznamovatel mávl rukou, popsal situaci a strážníci se vydali situaci řešit,“ sdělila k tomu městská policie. Muž, který nedokázal dojít na záchod, nadýchal 2,83 promile.

„Jeho přestupkové jednání s ním bylo řešeno po probuzení na protialkoholní záchytné stanici o několik hodin později,“ doplnili strážníci a připomněli, že v Plzni existuje takzvaný projekt Vlídné WC, kterým město řeší problém s nedostatkem veřejných toalet. Lidé si díky němu mohou v klidu a důstojně odskočit do nejbližší provozovny zapojené do tohoto systému. A to zdarma a bez prosebného přemlouvání personálu. Aktuálně je do projektu zapojeno 56 plzeňských kaváren, barů a restaurací. Jejich přehled najdete ZDE.

Hodnocení článku je 70 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Plzeň

Štítky močil na katedrálu, veřejné pohoršení, narušování veřejného pořádku, močení na veřejnosti, vlídné WC

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lenka Kuchařová

V Brně taková individua močí na katolické kostely zcela běžně a Městká policie to nechce řešit.....A pak si před ten kostel stoupnou a žebrají jako by o nic nešlo....

Neděle, 2. června 2024, 12:03Odpovědět

VIDEO: Muž bez ostychu močil na katedrálu, strážníkům pak nadával a oznámil jim, že se jde opít  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.