Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Neděle 16. června 2024  |  Svátek má Zbyněk
Bez reklam

VIDEO: Opilý muž si spletl fontánku s pisoárem a močil do ní na rušné třídě v centru města

Nechutný pohled se naskytl za bílého dne kolemjdoucím na rušné Americké třídě v centru Plzně. Opilý muž tam bez ostychu močil do fontánky. Projíždějící hlídku na jeho jednání upozornil otec s malou dcerkou, kteří šli zrovna kolem.

„Vypadalo to jako pisoár, ale nebyl to pisoár. Močící muž do fontánky na Americké třídě upoutal pozornost kolemjdoucího. V tu chvíli okolo něj projížděla hlídka našich strážníků, na kterou oznamovatel mávl rukou, popsal situaci a strážníci se vydali situaci řešit,“ uvedla městská policie na svých sociálních sítích.

Muž, který nedokázal dojít na záchod, nadýchal 2,83 promile. „Jeho přestupkové jednání s ním bylo řešeno po probuzení na protialkoholní záchytné stanici o několik hodin později,“ doplnili strážníci.

Ten řešili další tři ochmelky, kteří se motali ulicemi Plzně. Dvěma mužům a jedné ženě ukázal přístroj na měření hladiny alkoholu v dechu hodnoty 4,75 promile, 3,03 promile a 2,94 promile. „Všichni jedinci byli převezeni na záchytku, jelikož nebyli schopni ani chůze, ani mluvy a narušovali veřejný pořádek,“ uzavřela policie.

Plzeňská záchytka je nejdražší záchytce v republice. Nocleh tam vyjde na 4500 korun. Pravdou ovšem je, že poplatek uhradí jen malá část nocležníků. Obvykle se podaří vymáhat jen pětina plateb. Ročně na stanici skončí kolem 1700 opilců. Nejčastěji tam nocují lidé z Plzně, Rokycan a Klatov. Protialkoholní záchytná stanice začala v Plzni fungovat už v roce 1952.

Čtete také:

Ohodnoť článek

Foto Městská policie Plzeň

Štítky opilý muž, veřejné pohoršení, narušování veřejného pořádku, opilci v ulicích, městská policie, močil do fontánky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Opilý muž si spletl fontánku s pisoárem a močil do ní na rušné třídě v centru města  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.