Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

VIDEO: Zfetovaný muž ujížděl policii na kradené motorce, zastavil ho až zátaras a následný karambol

Ulicemi Starého Plzence se proháněl muž na kradené motorce. Navíc byl pod vlivem drog a jak se pak ukázalo, měl i platný zákaz řízení. Jelikož ohrožoval ostatní řidiče, postavili mu policisté do cesty zátaras. Zfetovaný motorkář zazmatkoval, najel na štěrk a havaroval. O pár vteřin později už měl na rukou želízka.

„Plzeňští policisté se zabývali případem oznámené krádeže motocyklu Yamaha. O několik hodin později se jim podařilo ve spolupráci s poškozeným, který viděl polohu motorky dle lokalizačního zařízení, zadržet podezřelého muže,“ informovala Policie ČR na sociálních sítích.

Nebyl to ale jednoduchý úkol. Muž nereagoval na výzvy k zastavení, a naopak rychle ujížděl. Policisté ho pronásledovali až mu nakonec postavili do cesty zátaras. Tomu se chtěl dotyčný vyhnout, ale nakonec havaroval.

„Podezřelý muž měl pozitivní orientační test na drogy, který reagoval na metamfetamin a opiáty a dále měl vysloven zákaz řízení. Nyní si již převzal sdělení pro podezření ze spáchání přečinu neoprávněného užívání cizí věci a přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání,“ uzavřela policie.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky kradená motorka, krádež motocyklo, sledovací zařízení, pronásledování, ujížděl policii, zátaras, zfetovaný řidič

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Zfetovaný muž ujížděl policii na kradené motorce, zastavil ho až zátaras a následný karambol  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.