Počasí dnes27 °C, zítra24 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

Senior nepřežil pád z okna panelového domu, případ vyšetřují kriminalisté

Kriminalisté vyšetřují smrt sedmdesátiletého muže, který vypadl z okna panelového domu v Domažlicích. O život seniora marně bojovali svědci i přivolaní záchranáři. Případem se zabývá policie. Cizí zavinění vyloučila. Je možné, že se jedná o sebevraždu.

„Dnes krátce před 17. hodinou jsme přijali oznámení o pádu sedmdesátiletého muže z okna v Domažlicích,“ informoval policejní mluvčí Ondřej Hodan. Muže resuscitovali svědci a následně i záchranáři. „Převzali jsme laickou resuscitaci, která na místě probíhala. Pro zranění neslučitelná se životem naše lékařka konstatovala exitus,“ doplnila Andrea Divišová z krajské záchranky.

Na místě události zasahovali také hasiči s výškovou technikou, aby zpřístupnili byt kriminalistům. „Domažličtí kriminalisté na místě vyloučili cizí zavinění a u muže nařídili soudní pitvu,“ dodal Hodan.

Seniorovi spadla na hlavu větev, když kácel strom. Vrtulník ho v bezvědomí transportoval do nemocnice

K vážně zraněnému seniorovi vyjížděli záchranáři k obci Horšice na jižním Plzeňsku. Téměř osmdesátiletý muž kácel strom a jedna z větví na něj spadla. V bezvědomí ho do nemocnice transportoval vrtulník.

Štítky pád z okna, smrt seniora, sebevražda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Senior nepřežil pád z okna panelového domu, případ vyšetřují kriminalisté  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.