Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

VIDEO: Silně opilá žena si ustlala na jedné z nejvytíženějších silnic ve městě

Obrovské štěstí měla žena, které si všimla hlídka městských strážníků v Plzni. Její bezvládné tělo leželo v jízdním pruhu na jedné z nejrušnějších silnic ve městě, přímo na Karlovarské třídě. Policistům sdělila, že se jí zatočila hlava a na chvíli si lehla.

„Jak zaručeně přijít k úrazu? Třeba tak, že si pod vlivem alkoholu lehnete na jednom z hlavních tahů, jako žena na Karlovarské ulici. Strážníci právě projížděli kolem a viděli, jak v jízdním pruhu leží bezvládné tělo,“ popisuje Městská policie Plzeň na svých sociálních sítích.

K jejich velkému překvapení ležela na silnici žena. Zjevně velmi posilněná alkoholem. „Co tady děláte? Stalo se vám něco? Vás něco srazilo nebo jste upadla? Zatočila se vám hlava. Kolik jste toho vypila? Nemůžete ležet v silnici,“ vysvětloval trpělivě zasahující strážník.

Strážníci ji nakonec zvedli a odvedli stranou. Žena byla v pořádku. „Následně si sama přivolala taxi a odjela k domovu. Co se mohlo stát, pokud bychom nebyli poblíž, nebo si ženy nikdo nevšiml, tak to si raději nechceme ani domýšlet. Buďte na sebe opatrní a pro své vyspání z kocoviny volte bezpečnější místa,“ dodávají strážníci.

Není to ale zdaleka poprvé, co si lidé pod vlivem alkoholu ustlali, kde neměli. Začátkem března si například opilý muž lehal do tramvajového kolejiště v Kaplířově ulici. Devětačtyřicetiletý muž nadýchal 1,72 promile. Uvedl, že chtěl takto skoncovat se životem. Skončil v nemocnici.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Plzeň

Štítky opilá žena, ležela v silnici, městská policie, Karlovarská třída, bezvládné tělo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Silně opilá žena si ustlala na jedné z nejvytíženějších silnic ve městě  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.