Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Hromadná nehoda čtyř aut si vyžádala několik zraněných, záchranáři převezli do nemocnice i jednoho kojence

, aktualizováno 18. března 2024, 21:22

Na okraji Přeštic na jižním Plzeňsku se v pondělí v podvečer střetla čtyři osobní vozidla. Záchranáři z místa odvezli do nemocnice čtyři lidi. Mezi nimi byl i kojenec. Komunikace první třídy I/27 je neprůjezdná.

K hrozivě vypadající nehodě došlo v Hlávkově ulici na okraji Přeštic. „Jednu osobu jsme vyprostili, ostatní zraněné nebylo potřebo vyprošťovat,“ informoval mluvčí hasičů Petr Poncar. „Záchranáři z místa transportovali kojence k observaci a ženu se středně těžkými zraněními na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň. Dalšího muže a ženu jsme transportovali s lehčími zraněními do Fakultní nemocnice na Borech,“ upřesnila Andrea Divišová z krajské záchranky.

„Řidič ročník 1946 s vozidlem Peugeot jel po komunikaci I/27 ve směru od obce Lužany do Přeštic, kdy zhruba 500 metrů před Přešticemi z dosud přesně nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde levým bokem narazil do levého boku protijedoucího automobilu Subaru řízeného řidičem narozeným v roce 1975," popsal okolností nehody policejní mluvčí Ondřej Hodan.

Následně řidič Peugeotu pokračoval v jízdě v protisměru, kde se přední částí a levým bokem srazil s dalším automobilem Subaru řízeným řidičkou narozenou v roce 1990. Za vozy Subaru pak jela řidička narozena v roce 1989, která kvůli nehodám strhla řízení vpravo mimo komunikaci.

„Dechové zkoušky byly u všech účastníků nehody negativní a nehodou se dále budou zabývat dopravní policisté z územního odboru Plzeň-venkov. Komunikace by již od 22 hodin měla být plně průjezdná," dodal Hodan. 

Ohodnoť článek

Foto HZS Plzeňského kraje

Štítky hromadná nehoda, dopravní nehoda, více zraněných, Přeštice, kojenec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hromadná nehoda čtyř aut si vyžádala několik zraněných, záchranáři převezli do nemocnice i jednoho kojence  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.