Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Spolujezdkyně nepřežila střet dvou osobních vozů, další tři lidé skončili v nemocnici

Tragicky skončila nehoda dvou osobních vozů u Tachova. Záchranáři na místě dvacet minut bojovali o život jedné ženy, veškeré jejich snahy ale byly marné. V nemocnici skončili další tři lidé. Z dostupných informací vyplývá, že na vině je řidič, který nedal přednost v jízdě projíždějícímu vozu. Sám utrpěl vážná zranění a do nemocnice ho převezl vrtulník.

K nehodě došlo na silnici II/199 mezi Tachovem a Trnovou. „Dle prvotních informací jel řidič ročník 1936 s vozidlem Kia od obce Pernolec a zřejmě na křižovatce nedal přednost v jízdě vozidlu BMW jedoucí po hlavní komunikaci, které řídil řidič ročník 1966,“ popisuje policejní mluvčí Eva Červenková.

Při následném střetu utrpěli zranění oba řidiči a jeden spolujezdec z BMW.  Žena z vozu, které nedalo přednost, ale na tom byla mnohem hůř. „Na místě u ní byla dvě desítky minut prováděna kardio-pulmonálni resuscitace. Přes veškeré úsilí záchranářů na místě se již nepovedlo obnovit životní funkce zraněné a lékařka konstatovala úmrtí na místě," doplnila Mária Svobodová z krajské záchranky.

„Přesnou příčinou a veškerými okolnostmi dopravní nehody se zabývají kriminalisté z územního odboru Tachov,“ uzavřela Červenková.

Foto HZS Plzeňského kraje

Štítky nehoda, tragická nehoda, smrtelná nehoda, nedání přednosti v jízdě, mrtvá spolujezdkyně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Spolujezdkyně nepřežila střet dvou osobních vozů, další tři lidé skončili v nemocnici  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.