Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Nehoda dvou kamionů ochromila provoz na dálnici D5, úsek ve směru na Prahu byl uzavřený několik hodin

, aktualizováno 23. února 2024, 12:10

Nehoda dvou nákladní vozů zastavila v pátek dopoledne provoz na dálnici D5. Ke střetu došlo na 135. kilometru ve směru jízdy na Prahu. Dva lidé utrpěli zranění. Policie úsek na zhruba pět hodin uzavřela. Nyní už tamtudy řidiči bez problémů projedou.

„Upozorňujeme řidiče na uzavření dálnice D5. V úseku 135. km ve směru jízdy na Prahu došlo ke srážce dvou nákladních vozidel. U dopravní nehody zasahují všechny složky IZS,“ informovala v ranních hodinách policejní mluvčí Pavla Burešová.

Z dostupných informací vyplývá, že řidič jednoho z kamionů měl narazit do nákladního vozidla, které stálo v pravém jízdním pruhu. „Dálnice bude v úseku nehody, při které byly zraněny dvě osoby, uzavřena do doby, než dojde k došetření této události a odstranění následků. Předpokládáme interval několika hodin,“ dodala Burešová. Krátce před polednem policie uvedla, že je provoz již plně obnoven. 

„Záchranáři transportovali od nehody čtyřiadvacetiletou ženu a jednatřicetiletého muže s lehčími zraněními do nemocnice ve Stodě,“ doplnila Andrea Divišová z krajské záchranky.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, nehoda na D5, dálnice D5, uzavírka dálnice, nehoda na dálnici, nehoda kamionů

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nehoda dvou kamionů ochromila provoz na dálnici D5, úsek ve směru na Prahu byl uzavřený několik hodin  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.