Počasí dnes25 °C, zítra24 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Devět zraněných, z toho čtyři děti, si vyžádala vážná nehoda, dva vozy se střetly u Trhomné

, aktualizováno 10. února 2024, 21:50

Řidič nezvládl průjezd pravotočivou zatáčkou a vjel do protisměru. Tam se střetl s protijedoucím vozem. Na místě bylo devět raněných, čtyři z nich museli záchranáři transportovat do nemocnice.

„Dnes před 20. hodinou jel řidič narozený v roce 1991 směrem od Plzně na Bezvěrov, kdy z dosud přesně nezjištěných příčin před obcí Trhomné při průjezdu pravotočivou zatáčkou přejel do protisměru, kde se střetl s protijedoucím vozidlem, které řídila řidička narozená v roce 1990,“ popisuje událost policejní mluvčí Ondřej Hodan. Dechové zkoušky nebylo možné provést, byl proto nařízený odběr krve v nemocnici. Příčinou a okolnostmi nehody se dále budou zabývat policisté z územního odboru Plzeň-venkov.

Ke srážce vozů dorazily všechny složky IZS, na místě bylo celkem devět účastníků nehody. „Záchranáři mají v péči pět dospělých a čtyři děti, celkem na místě zasahuje pět výjezdových skupin a inspektor provozu. Letecká záchranná služba Líně na místo nemohla doletět kvůli počasí,“ uvedla mluvčí ZZS PK Mária Svobodová.

Aktuálně jsou všichni účastníci transportováni do nemocnice Fn-Lochotín. Čtyři utrpěli středně vážná zranění muž a žena ve věku zhruba 30-35 let a dvě děti ve věk osmi a šesti let. Pět účastníků utrpělo lehčí zranění, je u nich nutná kontrola a observace. Jedná se o dvě ženy a muž střední věk a dvě děti ve věku přibližně pěti, šesti let.

„Na místě zasahují hasiči ze stanic Košutka a Toužim, komunikace je v místě nehody uzavřena," doplnil mluvčí HZS PK Petr Poncar.

Příčinou a okolnostmi nehody se dále budou zabývat policisté z územního odboru Plzeň-venkov.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Ilustrační

Štítky Nehoda, Bezvěrov, IZS, ZZS, hasiči, zranění, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Devět zraněných, z toho čtyři děti, si vyžádala vážná nehoda, dva vozy se střetly u Trhomné  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.