Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

S kuklou na hlavě vyrazil celostátně hledaný mladík na procházku městem, nakráčel rovnou do náruče policie

Teprve devatenáctiletý mladík se ocitl v hledáčku policie a byl na něj vydán příkaz k zatčení. Před zákonem se ale moc neukrýval, naopak se rád procházel rušnými ulicemi Plzně. Důmyslné přestrojení mu nic neříkalo a spokojil se s tím, že si na hlavu narazil kuklu. K jeho smůle natrefil na hlídku strážníků, kterou jeho doplněk velmi zaujal.

Pod svícnem bývá největší tma, říká známé české přísloví, které nejspíš inspirovalo devatenáctiletého mladíka. Muž figuroval v databázi hledaných osob a policie se o něj velmi zajímala. Jeden by čekal, že se takový delikvent bude skrývat a pokud se vydá ven, rozhodně na sebe nebude poutat pozornost. To ovšem nebyl tento případ. Za bílého dne totiž náš dotyčný vyrazil ven s kuklou na hlavě.

„Před polednem se procházel po rušné Americké třídě. Potřeboval být nenápadný, avšak záměr mu nevyšel. Netušil, že zrovna v danou chvíli v těchto místech potká hlídku městské policie a bude kontrolován. Kontrola osobních údajů prozradila důvod, proč halil tvář před veřejností. Byl na něj vydán příkaz k zatčení. Strážníci muže proto doprovodili na policejní oddělení,“ informovala mluvčí městských strážníků Jana Pužmanová.

VIDEO: Mladíci nesli přes rameno ukradené dopravní značky, bujaře táhli městem a vesele si prozpěvovali

S hlasitým zpěvem a bujarým smíchem nakráčeli dva mladíci přímo do náruče hlídky městské policie v jedné z ulic v centru Plzně. Dva rozjaření mladí muži byli ale nepřehlédnutelní především díky tomu, že každý z nich nesl přes rameno jednu...

V posledních dnech mají strážníci na kontě více kuriozních zážitků. V pondělí jsme informovali o případu zděšeného Plzeňana, který v kontejneru na plast objevil cosi, co vypadalo jako lidské tělo zabalené v pytli. „Ne, to není ono.“ Touto větou komentovala městská policie fotografii, na které je zachycený obsah žluté popelnice. Hororově působící nález na první pohled vypadá jednoznačně – jako mrtvola. Ve skutečnosti se ale jednalo o naaranžované pytle, jež mají vzbudit hrůzu a děs. V poslední době, kdy se u nás rozmohlo pořádat halloweenské akce, jde o poměrně oblíbenou dekoraci.

„Byli jsme přivoláni k prověření velmi netradičního obsahu popelnice na tříděný odpad. Chválíme za to, že myslíte na životní prostředí a plastové pozůstatky z halloweenské oslavy házíte do žluté popelnice, ale! Slabší povahy, senioři, kardiaci - ti všichni jsou ohroženými skupinami a mohou být při takovém nálezu, řekněme, mírně nervózní,“ uvedli strážníci na svých sociálních sítích.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MP Plzeň

Štítky celostátně hledaný muž, hledaný muž, muž v pátrání, kukla, kuriozní případ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

S kuklou na hlavě vyrazil celostátně hledaný mladík na procházku městem, nakráčel rovnou do náruče policie  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.